• چهار شنبه 29 مهر 1405
  • ١٠ جمادى الأولى ١٤٤٨
  • 2026 Oct 21
چهار شنبه 29 مهر 1405
کد مطلب : 283480
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/32VvA
+
-

افزایش کالاهای «تورم صفر» به 15قلم

افزایش کالاهای «تورم صفر» به 15قلم

مهدی اسماعیل‌پور | روزنامه‌نگار

پیش‌تر در طرح «تورم صفر» ثبات قیمت ۱۲قلم کالای اساسی در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفته بود و حالا سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران از گسترش چتر حمایتی این طرح خبر داده است. به‌گفته علیرضا نادعلی، با افزوده‌شدن 3قلم کالای جدید، تعداد این اقلام به ۱۵مورد می‌رسد. سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران در این‌باره در برنامه پارک وی بیشتر توضیح داده است.

3 کالای جدید از اول آبان 
از آبان‌ماه 3قلم کالای دیگر در طرح تورم صفر، عرضه خواهد شد و تعداد کالاهای این طرح به 15قلم افزایش پیدا می‌کند. این 3قلم کالا شامل پنیر، رب و مرغ می‌شود. این کالاها در سبد خانوار اهمیت ویژه‌ای دارد؛ به‌ویژه مرغ که جزو ارزاق مورد نیاز مردم است و در راستای حمایت از معیشت خانواده‌ها مهم است که این قلم کالا نیز در طرح «تورم صفر» گنجانده شود.

قیمت‌ها ثابت مانده است
طبق برنامه‌ریزی‌ها، ازهمان ابتدا قرار بود این چند قلم کالای جدید یعنی مرغ و پنیر و رب از ابتدای آبان‌ماه در قالب طرح «تورم صفر» در فروشگاه‌های شهروند و میادین میوه و تره‌بار عرضه شود تا برای مدت 6‌ماه مردم بتوانند این 15قلم کالا را با نرخ ثابت خریداری کنند. در مدت اجرای طرح «تورم صفر» باز هم ممکن است با هدف ارتقای خدمات و کمک هرچه بیشتر به معیشت خانواده‌ها و همچنین برطرف کردن نواقص احتمالی، باز هم تصمیمات جدیدی گرفته شود.

نگران کمبود یا نبود کالا نیستیم 
از زمان آغاز طرح «تورم صفر» قیمت برخی از 12قلم کالای عرضه‌شده در بازار افزایش پیدا کرده است، اما شاهد هستیم که این اقلام با همان قیمت ثابت در قالب طرح تورم صفر و فروشگاه‌های شهروند و میادین میوه و تره‌بار دراختیار مردم قرار می‌گیرد. همین موضوع باعث شده تا استقبال شهروندان از این کالاها بسیار زیاد باشد. با وجود استقبال خوب مردم، به دلیل برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته ازطرف دوستان ما در شهرداری تهران، نگرانی بابت کمبود یا نبود در زمینه کالاهای عرضه‌شده در این طرح وجود ندارد. این طرح با تکیه بر توزیع مستقیم کالا و حذف واسطه‌ها درحال اجراست.

حمایت و نظارت شورا بر طرح تورم صفر 
تمام اقلام به شکل گسترده تهیه شده و در انبارهای فروشگاه شهروند و میادین میوه و تره‌بار موجود است و همچنین برای جایگزینی کالاهای فروخته شده، کالای جدید به شکل مستمر و مستقیم از تولید‌کنندگان در حال تهیه است. اجرا و تداوم این طرح نیاز به بودجه خاص و تامین منابع ندارد، با وجود این اگر برای تامین معیشت مردم و آرام ماندن بازار، نیاز به اختصاص بودجه هم باشد، اقدامات لازم را انجام خواهیم داد. همچنین شورا بر اجرای صحیح این طرح نظارت دقیق دارد.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید