• چهار شنبه 22 مهر 1405
  • ٣ جمادى الأولى ١٤٤٨
  • 2026 Oct 14
چهار شنبه 22 مهر 1405
کد مطلب : 283124
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/N9W7m
+
-

برپایی 22 گذر کودکی در تهران

همزمان با آغاز هفته ملی کودک، شهرداری تهران با اجرای طرح‌های ویژه، گام‌های عملیاتی تازه‌ای برای تحقق «شهر دوستدار کودک» برداشته است. مهدی امیری، مدیرکل آموزش‌های شهروندی شهرداری تهران در برنامه پارک وی بیشتر توضیح داده است.

تهران، شهر دوستدار کودک
شهرداری تهران به‌عنوان دبیرخانه «مصوبه شهر دوستدار کودک»، برنامه‌های متنوعی برای هفته ملی کودک تدارک دیده است. یکی از مهم‌ترین برنامه‌های ما در این هفته، فراهم کردن فضایی برای تجربه مدیریت شهری توسط کودکان است. در مناطق ۲۲گانه شهرداری تهران، کودکان در محیط‌های اداری حاضر می‌شوند تا در کنار مدیران شهری، نحوه اداره شهر را از نزدیک لمس کنند. این «مدیریت ساعتی» با هدف آشنایی کودکان با ساختار مدیریت شهری و ایجاد خاطره‌ای مثبت از مشارکت اجتماعی طراحی شده است.

«گذر کودکی»؛ فضایی برای بازی و مهارت‌آموزی
برای اجرای طرح «گذر کودکی»، در تمام مناطق ۲۲گانه، گذرگاه‌های ویژه‌ای برای کودکان و نوجوانان فعال شده است که امکان استفاده از خدمات تفریحی، ورزشی، هنری و آموزشی را برای خانواده‌ها و فرزندانشان فراهم می‌کند. برای اطلاع از جزئیات، زمان و مکان دقیق این «گذرها» در محله خود، علاقه‌مندان با شهرداری منطقه محل سکونتشان تماس بگیرند و استعلام کنند، چرا که برنامه‌های هر منطقه به‌دلیل تنوع و حجم بالا‌ متفاوت است.

توجه ویژه به کودکان دارای معلولیت
برای کودکان دارای معلولیت، طرح «مهر کودکی» را در نظر گرفته‌ایم. در این طرح، کاروان‌های شادی و عروسکی به جای انتظار برای حضور کودکان، خود به سراغ آنها می‌روند تا در محیط‌هایی نظیر بیمارستان‌ها یا مراکز توانبخشی، فضایی شاد و سرگرم‌کننده ایجاد کنند. تلاش ما این است که عدالت در دسترسی به خدمات شهری برای همه کودکان، فارغ از شرایط جسمی‌شان، رعایت شود. 

این خبر را به اشتراک بگذارید