• دو شنبه 20 مهر 1405
  • ١ جمادى الأولى ١٤٤٨
  • 2026 Oct 12
سه شنبه 17 شهریور 1405
کد مطلب : 281285
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/86WOj
+
-

چرا بازگشت صیادان اسیر لغو شد؟

 سحر جعفریان‌عصر | روزنامه‌نگار 

 قرار بود پروازشان حدود ساعت 13:30در فرودگاه بین‌المللی بندرعباس بنشیند. خانواده صیادان اسیر شده بندرلنگه‌ای از صبح زود با گل و شیرینی راه افتاده‌ بودند؛ بیش از170کیلومتر از بندر‌لنگه تا فرودگاه. به خیالشان، پایان انتظار یک ماهه برای به آغوش کشیدن عزیزشان در ترمینال شماره یک فرودگاه، رقم خواهد خورد... اما خبر رسید این انتظار، سر دراز دارد؛ امارات لحظه آخر، مانع پرواز صیادان به ایران شد.

سالن انتظار مملو از جمعیت
بعضی خانواده‌ها زودتر به سالن انتظار فرودگاه رسیده ‌بودند؛ از حوالی ساعت11 کم‌کم بر تعدادشان افزوده شد و دیگر خانواده‌ها نیز از راه رسیدند. «چشمت روشن کاکا؛ برارت داره میاد»، «سی تو هم روشن که شویت میاد»؛ این جملات پرتکرار جمعشان بود. بعضی‌شان با دسته گل و بعضی دیگرشان با جعبه شیرینی آمده بودند. مادر صیادان دوقلو (مجتبی و مهدی صادقی) از شوق، بی‌قرار شده ‌بود. پریسا دادور، همسر صیادی دیگر (عبدالحمید اسدی) مدام عقربه‌های ساعت مچی‌اش را می‌پایید. برادر محمد اسمعیلی‌مزیدی، صیاد دیگر نیز مضطرب بود. آخرین خانواده‌ای که به ترمینال شماره یک فرودگاه رسید، خانواده صیاد کوهستانی بود. آنها خودروی شخصی نداشتند و به‌ناچار، خود را با تاکسی رسانده بودند. کرایه‌اش، نفری یک میلیون تومان بود که به‌گفته خواهر این صیاد، «هیچ شد... فدای سر برادرم....»

روایت خانواده‌ها از وعده بازگشت در آخرهفته
صبرشان به تَه رسیده ‌بود که زمزمه‌هایی میان‌شان دَر گرفت:« به شما هم گفتن که پرواز کنسل شده؟»، «یکی از سفارت ایران تو ابوظبی، زنگ زد و گفت صیادای اسیر‌شده امروز نمیان!» خبر، راست بود؛ 10صیاد بندرلنگه‌ای اسیر شده در امارات فعلا به ایران بازنخواهند گشت. میلاد‌صادقی، برادر صیادان دوقلو در این باره به همشهری گفت:«معلوم نیست چرا امارات، پرواز رو کنسل کرده... از هر کی می‌پرسیم، می‌گه خود امارات مجوز خروج‌شون رو لغو کرده.» پریسا دادور، همسر صیاد اسدی نیز در گفت‌وگویی تلفنی به همشهری گفت:«پسرم با هزار تا امید اومد فرودگاه که دوباره ناامید شد... پیگیری کردیم و بهمون گفتن، قراره امارات با پرواز به مقصد تهران، روز جمعه 20شهریور، صیادا رو برگردونه؛ خدا کنه راست باشه و این دفعه ما رو نا امید نکنن..»

این خبر را به اشتراک بگذارید