• دو شنبه 12 مرداد 1405
  • ١٩ صفر ١٤٤٨
  • 2026 Aug 03
دو شنبه 12 مرداد 1405
کد مطلب : 279669
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/Oyq2g
+
-

خرید ۲۰۷، راز سرقت را فاش کرد

دادسرا
خرید ۲۰۷، راز سرقت را فاش کرد

خرید یک دستگاه پژو۲۰۷ از سوی سارق سابقه‌دار، شک همسر سابقش را برانگیخت و تماس او با پلیس به کشف سرقت میلیاردی از خانه مردی منجر شد که به‌تازگی از انگلیس به ایران بازگشته بود.
به گزارش همشهری، مدتی قبل مرد جوانی پس از سال‌ها زندگی در انگلیس، به ایران بازگشت. او مقادیر زیادی پوند، طلا و عتیقه‌هایی را که حاصل سال‌ها فعالیت در بازار عتیقه بود‌ با خود آورده بود. او یک شب، وقتی از مهمانی به خانه بازگشت، با تخریب در خانه و سرقت اموالش مواجه شد.
در ادامه گزارش این سرقت به پلیس ارسال شد و بازبینی دوربین‌های مداربسته محل، کارآگاهان را با صحنه‌ای عجیب روبه‌رو کرد؛ مردی سیاه‌پوش با نقاب و دستکش، حدود نیم‌ساعت در خانه حضور داشت و با خونسردی مشغول جست‌وجو بود. او حتی قفل در را تخریب نکرده و با کلید وارد شده بود. این یعنی سارق، فردی آشنا بود.تحقیقات پلیسی ادامه داشت تا اینکه تماس زنی جوان با پلیس، گره پرونده را باز کرد. او مدعی شد همسر سابقش که سابقه سرقت دارد، ناگهان وضع مالی‌اش تغییر کرده، خودروی۲۰۷ خریده و در فکر خرید یک آپارتمان در اطراف تهران است، اما از پرداخت مهریه سر باز می‌زند. با این گزارش، مرد جوان بازداشت شد و در بازجویی‌‌ها، راز سرقت از خانه مرد مقیم انگلیس را فاش کرد. او اعتراف کرد که‌خواهرش خدمتکار خانه خواهر شاکی و مغز متفکر این سرقت بوده است. وی ادامه داد: خواهرم جمیله با سوءاستفاده از اعتماد صاحب‌کارش، در فرصتی مناسب کلید خانه شاکی را از جیبش برداشته، یدک آن را ساخته و دوباره سر جایش گذاشته بود. وی ادامه داد: با اطلاعات خواهرم، می‌دانستم چه شبی شاکی در خانه نیست. من سارق سابقه‌دار هستم اما 2سالی می‌شد که توبه کرده و دور خلاف را خط کشیده بودم اما این بار خواهرم مرا وسوسه کرد. در ادامه خواهر و برادر برای انجام تحقیقات بیشتر در اختیار مأموران پلیس آگاهی تهران قرار گرفتند.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید