• سه شنبه 2 تیر 1405
  • ٧ محرم ١٤٤٨
  • 2026 Jun 23
سه شنبه 2 تیر 1405
کد مطلب : 277903
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/l5Mgj
+
-

صهیونیست‌کشی‌ در جنوب لبنان!

حسن هانی‌زاده، کارشناس مسائل منطقه در گفت‌وگو با تلویزیون اینترنتی همشهری:توییت اخیر سردار قاآنی به زبان عبری مبنی بر تهدید اسرائیل حائز اهمیت بالایی است. ایشان یکی از اصلی‌ترین بازیگران میدان نبرد با اسرائیل هستند و بر جزئیات اطلاعاتی و نظامی نبرد اشراف دارند. او 3دهه است که در این منطقه به نبرد با صهیونیست‌ها مشغول است.
 ‌  اسرائیل بعد از تفاهم ایران و آمریکا با تشدید حملات به جنوب لبنان سعی دارد وضعیت را به سمت و سویی ببرد که روند این مذاکرات با مشکل روبه‌رو شود.
 ‌  اما در این میان حملات و کمین‌های حزب‌الله به رژیم صهیونیستی منجر شده است که در روزهای اخیر یکی از پرتلفات‌ترین ایام برای صهیونیست‌ها رقم بخورد.
 ‌  مقاومت اخیر نیروهای حزب‌الله در جنوب لبنان قدرت مانور را بیش از قبل برای اسرائیلی‌ها کم کرده است. اسرائیل در پی اشغال کامل جنوب لبنان است تا از این طریق شرایط امنیتی را در شمال اراضی اشغالی به نفع خود کند.
 ‌ اما هشدارهای اخیر مقامات مقاومت در کنار حملات حزب‌الله شرایط را برای صهیونیست‌ها ناپایدار کرده است.
 ‌ بیشتر تلفات اسرائیلی‌ها در جنوب لبنان مربوط به کمین‌هایی است که رزمندگان مقاومت با تیزهوشی خود در مناطق نبطیه و شمال رود لیتانی اعمال و در این کمین‌زنی‌ها اسرائیلی‌ها را زمینگیر کردند.

این خبر را به اشتراک بگذارید