• سه شنبه 5 خرداد 1405
  • ٩ ذو الحجة ١٤٤٧
  • 2026 May 26
یکشنبه 3 خرداد 1405
کد مطلب : 276587
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/0VAwV
+
-

کوبنده‌تر از قبل در مقابل دشمن

جنگ قطعا اتفاق و رویداد خوبی نیست‌ اما غالب جنگ‌ها بدون اینکه ما بخواهیم اتفاق می‌افتد؛ مثل همین جنگ‌تحمیلی‌سوم علیه ایران که آمریکا و دار و دسته‌اش راه انداخته‌اند. اما در دل و سایه این رویداد بدشگون نیز‌ اتفاق‌های مثبتی می‌افتد و ظرفیت‌هایی آزاد و تحت فشار جنگ، الماس‌هایی ساخته می‌شود. باهم در این روزهای تعلیق و سختی، نگاهی به خبرها و رویدادهای خوب جنگ می‌اندازیم.

تکمیل زیرساخت‌ها / حتی در روزهای جنگ هم تهران زنده بود و خدمات شهری و عمرانی بی‌وقفه ادامه داشت. حالا خبر خوب برای اهالی غرب تهران آن است که سیدمحمد آقامیری، رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران اعلام کرده، عملیات عمرانی ساخت پل خیابان ستارخان- بزرگراه چمران شمال، اواسط تابستان تمام می‌شود و به بهره‌برداری می‌رسد.

تمدید نمایشگاه/ امسال این روزهای فصل بهار با کتاب گره خورده و معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و رئیس نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از استقبال مخاطبان عشق‌کتاب از این نمایشگاه خبر داده. محسن جوادی اضافه کرده به‌دلیل این استقبال پرشور از سراسر ایران، هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب امسال تا 2روز دیگر یعنی تا دوشنبه 4خرداد تمدید شد.

ترویج انرژی پاک/ این روزها سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر اعلام کرده  که سامانه‌های خورشیدی با ظرفیت هریک ۵کیلووات در ۱۲هزار مدرسه سراسر کشور نصب می‌شود که این سازمان تامین تجهیزات این سامانه‌ها را برعهده دارد. این طرح با هدف توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در بخش عمومی و ترویج فرهنگ استفاده از این انرژی پاک در مدارس کشور اجرا می شود.

 کوبنده‌تر از قبل/ محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس کشورمان گفته نیروهای مسلح ما در دوران آتش‌بس به‌نحوی خود را بازسازی کرده‌اند که درصورت حماقت ترامپ و آغاز مجدد جنگ، حتما برای آمریکا کوبنده‌تر و تلخ‌تر از روز اول جنگ خواهند بود.

 طلا بر گردن شهدای میناب/ مهدی حاجی‌موسایی با شکست حریف نامدار کره‌ای، چهارمین مدال طلای کاروان تکواندوی ایران را در مغولستان  از آنِ خود کرد. او بعد از دریافت مدال گفت برای شادی دل مردم سخت تلاش کردم و مدال طلا را به شهدای مظلوم میناب تقدیم می‌کنم.

 خشم دشمن/ هفته گذشته، نشریه اتلتیک به نقل از منبعی آگاه از فیفا، اعلام ورود پرچم‌های قبل از انقلاب ایران در جام جهانی ممنوع است. نشریه ایندیپندنت انگلیس هم از مجازشدن ورود پرچم فلسطین به ورزشگاه‌های جام جهانی خبر داد که حسابی باعث خشم پهلوی‌چی‌ها و رسانه‌های رژیم صهیونیستی شده است.

 سلامتی حاجیان/ هرقدر به عید قربان نزدیک‌‌تر می‌شویم، حال و هوای زیارت خانه خدا در دل‌ها بیشتر زنده می‌شود‌ اما خبر خوب اینکه به‌گفته حسن زرنگار، سرکنسول ایران در جده، حجاج ایرانی در سلامت کامل و همگی در مدینه منوره اعمال خود را انجام داده‌اند و در حال حاضر در مکه مکرمه به‌سرمی‌برند. حجاج در فضای آرام و امنی در حال انجام اعمال خود هستند و روز دوشنبه به صحرای عرفات خواهند رفت.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید