• سه شنبه 5 خرداد 1405
  • ٩ ذو الحجة ١٤٤٧
  • 2026 May 26
شنبه 2 خرداد 1405
کد مطلب : 276504
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/mQ7rE
+
-

طلا باران

تکواندوکاران ایران در مسابقات قهرمانی آسیا به 3مدال طلا رسیدند

مسابقات تکواندوی قهرمانی آسیا۲۰۲۶ در مغولستان، مدال‌های خوشرنگی ‌برای کاروان ایران به همراه داشته است. بعد از مدال‌هایی که نمایندگان ایران در روز نخست این مسابقات گرفتند، دیروز هم 2طلا به کاروان اضافه شد. روز گذشته ابوالفضل زندی، دارنده مدال طلای جهان در وزن ۵۸- کیلوگرم، نمایشی بی‌نقص داشت. او پس از استراحت در دور نخست، محمدعلی از امارات را مغلوب کرد، سپس دربرابر محمد بسام از اردن به برتری رسید، در نیمه‌نهایی، اوتاجونوف از ازبکستان را از پیش رو برداشت و در دیدار پایانی مقابل یانگ از کره‌جنوبی با پیروزی قاطع ۱۵ بر ۲ و ۱۱ بر ۲، روی سکوی نخست ایستاد. اما امیرسینا بختیاری، دارنده برنز جهان در وزن ۷۴- کیلوگرم، مسیر سخت‌تری را پشت سر گذاشت. او ابتدا حریف ویتنامی را شکست داد، سپس طارق حمدی از عربستان را برد، در نیمه‌نهایی دربرابر الدار بیریمبای از قزاقستان به پیروزی رسید و در دیدار پایانی هم که مقابل ژائوشان از چین، دیداری نفسگیر و فنی داشت، ۵ بر ۵ و ۲ بر ۲ (با احتساب برتری در امتیازات فنی) به برتری دست یافت و طلا را از آن خود کرد.
در روز نخست این مسابقات نیز آرین سلیمی، قهرمان المپیک در وزن ۸۷+ کیلوگرم، با اقتدار کامل به مدال طلا رسید. او در مسیر قهرمانی، حریفانی از قرقیزستان، مالزی و کانگ دارنده طلای جهان از کره‌جنوبی را شکست داد و در فینال دربرابر ماولونوف از ازبکستان پیروز شد. سلیمی در حالی طلا گرفت که راند نخست را ۷-۷ واگذار کرده بود، اما در 2راند بعد با نمایشی تهاجمی به برتری رسید.
 در وزن ۵۴- کیلوگرم، یاسین ولی‌زاده به مدال نقره بسنده کرد. او در فینال مقابل جعفر الداوود از اردن‌ شکست خورد. در همین وزن مهدی رزمیان در مرحله یک‌چهارم نهایی با باخت به یاسین ولی‌زاده حذف شد. معصومه رنجبر، فاطمه احمدی، مهلا مومن‌زاده، باران نعمتی و رادین زینالی هم از صعود به مراحل بالاتر بازماندند.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید