• سه شنبه 5 خرداد 1405
  • ٩ ذو الحجة ١٤٤٧
  • 2026 May 26
یکشنبه 10 اسفند 1404
کد مطلب : 273473
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/VP50o
+
-

باز هم کمک رسید این‌بار هم بوی خون و باروت می‌دهد

بالاخره کمک رسید اما با بوی خون و باروت. وقتی صبح روز شنبه ائتلاف اسرائیل و آمریکا به برخی از مناطق کشور هجوم آورد، یگان رسانه‌ای این اتحادِ شوم و آدمکش به برخی از شهروندان ایرانی پیامکی با این مضمون ارسال کرده است: کمک رسید!
  این پیامک، اشاره به سخنان رئیس‌جمهورِ پدوفیل آمریکا دارد که یک‌ماه قبل گفته بود: کمک در راه است.
  اما در همین اوضاع و احوال کمک‌رسانی‌های بشردوستانه آمریکا و اسرائیل، یک مدرسه ابتدایی در میناب هدف قرار گرفت. طبق گفته فرماندار ویژه میناب، طی این حمله به این مکان غیرنظامی، حداقل تاکنون 85دانش‌آموز و کادر مدرسه شهید شده و تعدادی نیز زیر آوارها قرار دارند. گفتی است که دشمن، درمانگاه شهید آبسالان در این منطقه را نیز مورد هدف خود قرار داده است.
  کلا کمک‌های آمریکا و اسرائیل این شکلی است. در خردادماه امسال هم که قرار بود به ایران کمک کنند، بیش از هزار نفر را به شهادت رساندند و به برخی از تأسیسات ملی ما هجوم آوردند. وقتی در دی‌ماه هم که قرار بود دور دیگری از کمک‌رسانی‌ها طی یک جنگ شهری تمام‌عیار انجام شود، بیش از 3هزار نفر را قربانی کردند و هزینه و خسارت‌های شهری بسیاری را روی دست مردم ایران گذاشتند.
  این‌بار هم آمدند که کمک‌رسانی کنند؛ کمک‌هایی که همیشه بوی خون و باروت و گلوله می‌دهد و مردمان ایران را به خاک و خون می‌کشد. حال باید دید، آنان که در جنگ 12روزه و جنگ ‌شهری دی‌ماه از خواب برنخاستند و همچنان با اسارت در حباب شایعات اینترنشنال و منوتو برای متجاوز خارجی هلهله سر می‌دهند، این‌بار از خواب غفلت خود بلند می‌شوند یا خیر؟

این خبر را به اشتراک بگذارید