• سه شنبه 28 بهمن 1404
  • الثُّلاثَاء 29 شعبان 1447
  • 2026 Feb 17
سه شنبه 28 بهمن 1404
کد مطلب : 272753
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/rRYjK
+
-

ساپینتو برود، بهتر از او می‌آورید؟

مهدی پاشازاده نه‌تنها از عملکرد استقلال دفاع می‌کند که مخالف کنار گذاشتن ساپینتو هم هست

ساپینتو برود، بهتر از او می‌آورید؟

استقلال در یکی از حساس‌ترین مقاطع فصل به سر می‌برد. آنها در لیگ برتر ایران موقعیت خوبی در جدول دارند ولی در لیگ قهرمانان آسیا موقعیتشان متزلزل است. شکست دربرابر الحسین در بازی رفت، کار استقلال را برای صعود به مرحله بعدی سخت کرده و کنار رفتن از این مسابقات می‌تواند اتفاقات و حاشیه‌های جدیدی را برای تیم رقم بزند. مهدی پاشازاده، کاپیتان سابق استقلال در گفت‌وگو با همشهری، در مورد شانس صعود تیم به مرحله بعدی می‌گوید‌: «استقلال در این فصل چه از لحاظ عملکرد تیمی در زمین و چه از لحاظ نتیجه‌گیری، با نوسان روبه‌رو بوده و تقریبا تیمی غیرقابل پیش‌بینی است. قطعا استقلال در بازی برگشت کار سخت‌تری دارد چون الحسین از شرایط میزبانی بهره می‌برد و حمایت هوادارانش را هم دارد. استقلال هم باید گل بزند و هم مواظب ضدحملات الحسین باشد. بازی در زمین حریف سخت است ولی اگر استقلال در روز خوبش قرار داشته باشد، می‌تواند این تیم را حذف کند.»

   شایعه برکناری ساپینتو
این روزها شایعاتی مطرح شده، مبنی بر اینکه اگر استقلال از لیگ آسیا حذف شود، احتمال قطع همکاری با ساپینتو وجود دارد. پاشازاده در واکنش به این موضوع و خبرهایی که در مورد اختلاف سرمربی آبی‌ها با تاجرنیا مطرح شده، تأکید می‌کند: «ما نمی‌دانیم بین باشگاه و سرمربی تیم چه مسائلی وجود دارد، از طرفی نمی‌دانیم برنامه و اهداف باشگاه برای ادامه فصل چیست. استقلال در این چند سال از تغییر سرمربی سود نبرده و با چالش‌های مختلفی روبه‌رو بوده است. فقط کنار گذاشتن سرمربی مهم نیست و مسئله مهم‌تر این است که اگر باشگاه چنین تصمیمی گرفت، چه‌کسی را جانشین ساپینتو می‌کند؟ اگر قرار است این مربی برود، باید بهتر از اورا بیاورند.»

اهمیت چند بازی آینده
پاشازاده درباره وضعیت استقلال در لیگ برتر هم می‌گوید: «استقلال در لیگ برتر 35امتیاز کسب کرده و با 2تیم دیگر در صدر قرار دارد. این تیم هنوز در لیگ برتر چیزی را از دست نداده و عملکرد ساپینتو هم خوب بوده و طبیعی است که بعضی‌ها موافق تغییر کادر فنی نباشند. به هر حال نتایج چند بازی آینده بسیار مهم هستند، خصوصا بازی با الحسین. امیدوارم استقلال در لیگ قهرمانان آسیا به مرحله بعدی صعود کند و در لیگ برتر هم به قهرمانی برسد. استقلال 2فصل پیش نتوانست فشارهای چند بازی آخر را تحمل کند و قهرمانی را از دست داد ولی امیدوارم در این فصل همه‌‌چیز خوب پیش برود و این تیم با قهرمانی در لیگ، هوادارانش را خوشحال کند.»


 

این خبر را به اشتراک بگذارید