مسئول جدید جنگل ناتینگهام
اوانجلوس ماریناکیس، مالک یونانی باشگاه ناتینگهام فارست، ویتور پریرا را بهعنوان سرمربی منصوب کرد. این اتفاق 3روز پس از اخراج شان دایچ رخ داد و سرمربی 57ساله پرتغالی بهمدت 18ماه با باشگاه قرارداد بست. پریرا پس از نونو اسپریتو سانتو، آنگه پوستکوگلو و دایچ، چهارمین سرمربی فارست در این فصل خواهد بود. دایچ پنجشنبه پس از تساوی خانگی بدون گل مقابل ولوز، تیم قعر جدولی، اخراج شد و فقط 3امتیاز با 3تیم قعر جدولی فاصله داشت. تیمی که پریرا به ارث برده، در 5بازی اخیر لیگ تنها یک برد داشته. نخستین مسابقه ناتینگهام با سرمربی جدید، پنجشنبه در پلیآف لیگ اروپا در ترکیه با فنرباغچه خواهد بود؛ یکی از باشگاههای سابق سرمربی جدید.
پریرا در زادگاهش نامی برای خود دست و پا کرد و پورتو را به 2قهرمانی متوالی در لیگ رساند، پیش از آنکه از طریق عربستان سعودی به یونان برود و با المپیاکوس دوگانه قهرمانی را بهدست آورد. این مربی پر سفر همچنین در ترکیه، چین و برزیل کار کرده و در دوران حضورش در ولوز، تجربه حضور در لیگ برتر انگلیس - و بهویژه یک مبارزه موفق برای بقا - را کسب کرده است. پریرا دسامبر2024در حالی به ولورهمپتون پیوست که این باشگاه در رتبه نوزدهم جدول و 5 امتیاز کمتر از منطقه امن قرار داشت.
آنها در نهایت با پیروزیهای متوالی در لیگ مقابل ساوتهمپتون، وستهم، ایپسویچ، تاتنهام، منچستریونایتد و لستر، در رتبه شانزدهم و با ۱۷امتیاز اختلاف نسبت به لستر رده هجدهمی بهکار خود پایان دادند.
در حال حاضر تیمهای ولوز و برنلی بهطور قابلتوجهی عقب هستند. وستهم در فاصله ۱۲بازی تا پایان لیگ، 3امتیاز از فارست فاصله دارد.