• یکشنبه 26 بهمن 1404
  • الأحَد 27 شعبان 1447
  • 2026 Feb 15
یکشنبه 26 بهمن 1404
کد مطلب : 272574
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/W784x
+
-

اخبار کوتاه

استارت برای اینوتکس پانزدهم
نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری «اینوتکس» INOTEX به‌عنوان بزرگ‌ترین گردهمایی بازیگران زیست‌بوم نوآوری کشور آماده می‌شود تا بار دیگر شاهد گردهمایی استارت‌آپ‌ها، شرکت‌های فناور، سرمایه‌گذاران و ایده‌پردازان باشد. این رویداد پس از برگزاری ۱۴دوره موفق، به یکی از مهم‌ترین و اثرگذارترین رویدادهای حوزه فناوری و نوآوری کشور تبدیل شده است. فرصت ثبت‌نام با هزینه عادی در این نمایشگاه تا دهم اسفند۱۴۰۴ ادامه دارد.

افت محبوبیت iOS
اپل به‌تازگی آمار رسمی پذیرش سیستم‌عامل iOS 26را با گذشت ۱۵۰روز از عرضه عمومی آن منتشر کرده است. در بازه زمانی مشابه پارسال،  iOS 18  به نفوذ ۷۶درصدی دست یافته بود، درحالی‌که این رقم برای iOS 26درحال حاضر روی عدد ۷۴درصد متوقف شده است. بررسی چرخه‌های پیشین نیز نشان می‌دهد که iOS 17در همین مرحله از عرضه، نرخ نفوذ مشابه ۷۶درصدی را تجربه کرده بود.

قابلیت تشخیص چهره در عینک‌های متا
شرکت متا امسال سیستم تشخیص چهره با نام Name Tag را به عینک‌های هوشمند خود اضافه می‌کند. این قابلیت به کاربران اجازه می‌دهد افراد را شناسایی کنند و از طریق دستیار هوش‌مصنوعی متا به اطلاعاتی درباره آنها دسترسی داشته باشند. با این حال برنامه عینک هوشمند متا هنوز قطعی نیست و ممکن است دچار تغییراتی شود. متا از اوایل سال2025در حال بررسی نحوه عرضه قابلیتی بوده که به‌گفته خود شرکت با ریسک‌های ایمنی و حریم خصوصی همراه است.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید