• شنبه 22 آذر 1404
  • السَّبْت 22 جمادی الثانی 1447
  • 2025 Dec 13
شنبه 22 آذر 1404
کد مطلب : 268894
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/oQjMA
+
-

نقل قول خبر/اجرای 50هزار هکتار کمربند سبز

لطف‌الله فروزنده، معاون هماهنگی و امور مناطق شهردار تهران: ۵۰هزار هکتار کمربند سبز تهران اجرا شده که ۱۰هزار هکتار آن در دوره فعلی تکمیل شده است؛ سرانه فضای سبز از ۱۶مترمربع به ۱۷.۵مترمربع رسیده و ۶۰۰هکتار فضای سبز و پارک‌های جدید در دست افتتاح است.

توسعه فعالیت‌های داوطلبانه در مدیریت ششم 
پرویز سروری، نایب‌رئیس شورای شهر تهران: تلاش‌های سازمان‌یافته این دوره شورای شهر و همراهی داوطلبان در هر سن و هر گروه جهادی، مسیر توسعه فعالیت‌های داوطلبانه را به بار نشانده است. امیدواریم با همکاری داوطلبان و خادمان مردم در مدیریت شهری، توسعه فعالیت‌های داوطلبانه بیش از گذشته استمرار پیدا کند.

لزوم مشارکت مردم در اداره شهر 
سید احمد علوی، عضو شورای شهر تهران: با توجه به وسعت و پیچیدگی‌های شهر، بودجه ۲۵۰هزار میلیارد تومانی کافی نیست و لازم است شهروندان در اداره شهر مشارکت داشته باشند. هدف تمام گروه‌های داوطلب چه در قالب آتش‌نشانان، چه گروه‌های جهادی و چه NGO یا سمن‌ها، بهبود زندگی مردم است.

ادامه طرح برخورد با خودروهای دودزا 
سردار سیدابوالفضل موسوی‌پور، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: با وجود پایان اجرای طرح زوج و فرد، برخورد جدی پلیس با خودرو‌های دودزا و ابطال مجوز معاینه فنی وسایل نقلیه دودزا همچنان ادامه دارد. توصیه می‌کنیم تا جایی که امکان دارد شهروندان همچنان از حمل‌ونقل عمومی استفاده کنند.


 

این خبر را به اشتراک بگذارید