• یکشنبه 16 آذر 1404
  • الأحَد 16 جمادی الثانی 1447
  • 2025 Dec 07
شنبه 15 آذر 1404
کد مطلب : 268387
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/0V0NK
+
-

بهره‌برداری از 5 تره‌بار محلی تا انتهای آذرماه

مهدی بختیاری‌زاده، مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار تهران از راه‌اندازی 5بازار میوه و تره بار جدید در نقاط مختلف تهران تا پایان آذرماه خبر داد. به‌گفته بختیاری زاده، با بهره‌برداری از این بازارها، تعداد بازارها و میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران به عدد 320 می‌رسد.

مشخصات بازارها
  بازار ملک آباد (منطقه 20)
ویژگی: به‌طور کامل تخریب و نوسازی شده، دارای غرفه‌های میوه، فرنگی و بازرگانی است.
  بازار محله‌ای قشقایی (منطقه 20)
ویژگی: دارای غرفه‌های میوه و فرنگی است.
  بازار بهاره (منطقه 5)
ویژگی: به‌طور کامل تخریب و نوسازی شده، دارای غرفه‌های میوه و فرنگی، لبنیات، پروتئینی، نانوایی، روغن گیاهی و بازرگانی است.
  بازار شهید صالحی (منطقه 5) 
ویژگی: دارای یک غرفه میوه و فرنگی است.
  بازار میوه و تره‌بار شجاعی (منطقه 14)
ویژگی: دارای غرفه‌های میوه و فرنگی، لبنیات، اقلام پروتئینی، نانوایی، روغن گیاهی و بازرگانی

افزایش دسترسی شهروندان به کالاهای ارزان 
مهدی بختیاری‌زاده، مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه‌وتره‌بار:  نهضت توسعه بازارهای میوه و تره‌بار در پایتخت با هدف افزایش دسترسی شهروندان به‌ویژه در محله‌های کم‌برخوردار به میوه، تره‌بار، فرآورده‌های لبنی و پروتئینی و کالاهای بازرگانی با قیمت مناسب‌تر ادامه‌دار است، از این‌رو تا پایان آذرماه 5بازار میوه و تره‌بار محلی در شرق، جنوب و غرب پایتخت به بهره‌برداری می‌رسد. 

 

این خبر را به اشتراک بگذارید