• یکشنبه 2 آذر 1404
  • الأحَد 2 جمادی الثانی 1447
  • 2025 Nov 23
یکشنبه 2 آذر 1404
کد مطلب : 267606
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/oQjvN
+
-

شجاع حرف زدن بلد نیست

رحمان احمدی که خودش زمانی دروازه‌بان تیم ملی ایران بوده از شرایط این روزهای قلعه‌نویی و شاگردانش می‌گوید

شجاع حرف زدن بلد نیست

امیرحسین اعظمی

تیم ملی فوتبال ایران در حالی بدون گل زده و خورده، تورنمنت العین را به پایان رساند که اتفاقات حاشیه‌ای دیدار با ازبکستان همچنان در رسانه‌ها بازتاب زیادی دارد. مهم‌ترین موضوع هم ماجرای ضربات پنالتی و مصاحبه جنجالی مهدی طارمی است که باعث شد این بازیکن مورد انتقاد و هجمه شدیدی قرار بگیرد. رحمان احمدی دروازه‌بان سابق تیم ملی در گفت‌وگو با همشهری در مورد انتقادهایی که در این چند روز از طارمی صورت گرفته می‌گوید: «اتفاقاتی که در بازی با ازبکستان رخ داد واقعا جای تعجب دارد. من قبلا یک سال با امیر قلعه‌نویی کار کردم و بخش قوی در کار این مربی، مدیریتی است که در تیم‌هایش دارد ولی واقعا نمی‌دانم چرا این اتفاقات در تیم ملی رخ داد. البته بد نیست به چند سال پیش برگردیم که برخی بازیکنان دراگان اسکوچیچ را برکنار کردند چون او اجازه دخالت به آنها نداد و حتی با صراحت در مورد اتفاقاتی که در آن زمان رخ داد مصاحبه کرد.»

   رفتار بچگانه طارمی
احمدی حرف‌هایش را اینگونه ادامه می‌دهد: «جدا از اینکه یک بازیکن به‌خودش اجازه داده پنالتی‌زن‌ها را انتخاب کند، اتفاق بدتر مصاحبه‌ای بود که طارمی به‌عنوان کاپیتان تیم ملی انجام داد و باید گفت که حرف‌ها و رفتار او بچگانه بود. اگر جلوی این چیزها گرفته نشود، شک نکنید اتفاقات بدتری برای تیم ملی رخ خواهد داد. طارمی در قسمتی از حرف‌هایش گفت که از بالا می‌خواهند فوتبال را خراب کنند، سؤال من این است که چرا او بعد از بازی یکباره یادش افتاد این حرف‌ها را بزند؟ اگر می‌خواهند فوتبال را از بالا خراب کنند، شما که با بالا خوب ارتباط گرفتید و سرمربی تیم ملی را عوض کردید و از طرف دیگر دنبال امتیاز گرفتن برای خودتان بودید. با شناختی که از قلعه‌نویی دارم، او جلوی یک‌سری اتفاقات را خواهد گرفت مگر اینکه پای مسائل دیگری در میان باشد و برخی بازیکنان هر کاری دلشان بخواهد انجام دهند.»

   شجاع حرف زدن بلد نیست
احمدی در مورد حاشیه‌های به‌وجود آمده در مورد شجاع خلیل‌زاده می‌گوید:‌ «او 37سال سن دارد و جزو باتجربه‌ترین بازیکنان تیم ملی است ولی متأسفانه حرف زدن بلد نیست و نمی‌تواند از فکر خودش استفاده کند. شجاع گفته مردم به آنها استرس می‌دهند، اگر اینطور است و ظرفیت انتقاد ندارید، وارد فضای مجازی نشوید. او می‌نویسد که مردم از مغز خودشان استفاده نمی‌کنند و بعد از به‌وجود آمدن این همه حاشیه، در فرودگاه هم مصاحبه می‌کند. شجاع می‌گوید منظورش افرادی بودند که به او ناسزا گفتند و توهین کردند، این کار اصلا درست نیست ولی اگر شما ظرفیت توهین و انتقاد در فضای مجازی را ندارید، واردش نشوید. مگر می‌شود همه از شما تعریف کنند؟ فوتبالیست ممکن است با توهین و انتقاد هم روبه‌رو شود ولی یک ورزشکار حرفه‌ای باید ظرفیت داشته باشد.»

   هیچ پیشرفتی نداشته‌ایم
احمدی در واکنش به صحبت‌های قلعه‌نویی که گفته در تیم ملی تغییر نسل انجام داده و تیم ملی پیشرفت کرده است هم می‌گوید: «تغییر نسل کجا صورت گرفته که ما نمی‌بینیم. کدام بازیکنان به‌عنوان یک فوتبالیست جوان جای یک بازیکن قدیمی را گرفته و فیکس بازی می‌کند؟ تنها فرق تیم ملی نسبت به سال‌های قبل نبودن احسان حاج‌صفی است که زیرآب او را هم زدند تا رکورد بازی‌های ملی را نزند. ما بعد از حضور قلعه‌نویی پیشرفتی در تیم ملی ندیدیم و فقط در نیمه دوم بازی با ژاپن در جام ملت‌ها یک فوتبال خوب را به نمایش گذاشتیم. اگر این روند ادامه داشته باشد، در جام جهانی اتفاقات بدی برای تیم ملی رخ خواهد داد. من معتقدم سرمربی تیم ملی باید در نگرش، رفتار و گفتار خودش تغییراتی  ایجاد کند.»



 

این خبر را به اشتراک بگذارید