• جمعه 25 مهر 1404
  • الْجُمْعَة 24 ربیع الثانی 1447
  • 2025 Oct 17
دو شنبه 21 مهر 1404
کد مطلب : 264942
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/9Q1kB
+
-

شب مرگ پنالتی‌ها

رونالدو، هالند، فران و دیگران پنالتی از دست دادند

شب مرگ پنالتی‌ها

کریستیانو رونالدو فرصت نزدیک‌تر شدن به رکورد 1000 گل را از دست داد. او در بازی با ایرلند در مقدماتی جام‌جهانی2026یک پنالتی خراب کرد و کلهر طبق معمول پنالتی گرفت. پرتغال برای پیروزی در این بازی تا دقیقه91و ضربه روبن نوس انتظار کشید. این نخستین گل ملی روبن نوس بود و او گلش را به دوستش -ژوتا- تقدیم کرد و خالکوبی پشت ساقش را به نمایش گذاشت؛ طرحی که نشان می‌داد 2دوست همدیگر را در آغوش گرفته‌اند.

   لیورپولی‌ها
کلهر، دروازه‌بان ذخیره سابق لیورپول قبلا پنالتی خیلی‌ از بازیکنان ازجمله برونو فرناندز (منچستریونایتد، سپتامبر۲۰۲۵) و امباپه (رئال‌مادرید، نوامبر۲۰۲۴) را گرفته بود. مامارداشویلی، دروازه‌بان ذخیره فعلی لیورپول و جانشین کلهر هم همزمان پنالتی مهار کرد.
شنبه‌شب شب از دست دادن پنالتی‌ها و درخشش دروازه‌بان‌ها بود. فران تورس در پیروزی 2بر صفر مقابل گرجستان یک پنالتی را رودرروی مامارداشویلی خراب کرد و رتگی هم در برد 3بر یک ایتالیا مقابل استونی پنالتی را از دست داد؛ دقیقا در همان دقیقه‌ای که تورس(28) پنالتی‌اش را خراب کرد، او هم ضربه‌اش را به دست دروازه‌بان حریف کوبید، دقیقا در همان سمت چپ دروازه‌بان. دوناروما، دروازه‌بان ایتالیا در این بازی یک سوتی بد داد و دقیقه76توپی که در دستش قرار گرفته بود سُر خورد و جلوی پای ساپینن، مهاجم استونی به زمین افتاد.

   هالند
ارلینگ هالند هم که همه رکوردها را زده و دارد نروژ را پس از 28سال به جام‌جهانی می‌برد، مقابل رژیم‌ صهیونیستی با اینکه هت‌تریک کرد، 2پنالتی از دست داد. بچه‌غول نروژی حالا در هر 10مسابقه آخرش موفق به گلزنی شده که بی‌سابقه بوده است؛ مقابل رژیم صهیونیستی (3)، برنتفورد، موناکو (2)، برنلی (2)، آرسنال، ناپولی، منچستریونایتد، مولداوی (5)، فنلاند و برایتون. جالب اینکه از این 16گل در 10مسابقه آخر، هیچ‌کدامش پنالتی نبوده.
   هالند در 46بازی ملی 51گل به ثمر رسانده؛ ازجمله 24گل در 15بازی ملی آخر. 17گل از 39گل نروژ در 9بازی اخیر را هالند زده است.
   سریع‌ترین بازیکنان جهان برای رسیدن به 50گل ملی: هالند 46بازی، هری کین 71بازی، نیمار 74بازی، امباپه 90بازی، لواندوفسکی 90بازی، مسی 107بازی و کریس رونالدو 114بازی.
   امباپه در این فیفادی به رکورد 53گل ملی در 93بازی رسید. حالا هالند فقط به 2گل دیگر نیاز دارد تا به رکورد او برسد؛ آن هم در چهل‌وهفتمین بازی ملی‌اش.
   این ششمین هت‌تریک او برای نروژ بود.
   فعلا رقابت بین 3مدعی کفش طلا و حتی توپ طلای فصل آینده ادامه دارد؛ هالند در ۱۲بازی، ۲۱گل و ۳پاس گل دارد، هری کین در ۱۲بازی، ۱۹گل و ۳ پاس گل و امباپه در ۱۳بازی ۱۷گل و ۴پاس گل.
   هالند در 2بازی اخیر خود برای نروژ به اندازه کل دوران حرفه‌ای وینیسیوس برای تیم ملی برزیل، گل زده است؛ هالند (نروژ) ۸گل در ۲بازی اخیر داشته و وینیسیوس (برزیل) ۸گل در ۴۲بازی.

   رونالدو
کریستیانو رونالدو در دوران فوتبالش 34پنالتی را از دست داده که بیشترین تعداد در تاریخ فوتبال است. این نخستین بار پس از 5بازی متوالی بود که رونالدو برای تیم ملی گل نزد. البته سه‌شنبه اگر پرتغالی‌ها، مجارستان را در بازی برگشت هم ببرند، صعودشان به جام‌جهانی قطعی می‌شود؛ آن هم در فاصله 2بازی مانده تا پایان مرحله مقدماتی. کریستیانو یک شوت به دیرک عمودی زد که برگشت آن ضربه را برناردو مقابل دروازه خالی گل نکرد.
   رونالدو فقط 10پنالتی را با پیراهن تیم ملی پرتغال از دست داده که یکی از آنها مقابل بیرانوند در جام‌جهانی2018بوده.


حالا که صحبت از رونالدو و مقایسه‌اش با مسی شد، این را هم بدانید که لیونل مسی در پیروزی 4بر صفر مقابل آتلانتا‌یونایتد 2گل و یک‌پاس‌گل برای اینترمایامی ثبت کرد؛ البته پنالتی نزد. او اخیرا مقابل نشویل یک پنالتی چیپ خراب کرده بود. سوارس و آلبا هم در این بازی گل زدند و گل لوییس سوارس ششصدمین گل عمر این ستاره اروگوئه‌ای بود.
   مسی به رکورد تأثیرگذاری مستقیم روی 1282گل رسید؛ 1128بازی، 886گل و 396پاس گل. او 4پاس‌گل تا رکورد استثنایی و عجیب 040پاس‌گل فاصله دارد و 14گل تا رکورد 900گل زده در دوران حرفه‌ای و 18گل یا پاس‌گل تا رکورد 1300مشارکت گل.
   مسی با 26گل زده بهترین گلزن این فصل است و جالب اینکه او هیچ‌یک از گل‌ها را از روی نقطه پنالتی نزده است. نفر دوم، دنیس بوانگا با 24گل زده، شامل 7پنالتی است.



 

این خبر را به اشتراک بگذارید