• سه شنبه 18 شهریور 1404
  • الثُّلاثَاء 16 ربیع الاول 1447
  • 2025 Sep 09
سه شنبه 18 شهریور 1404
کد مطلب : 262839
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/6RR5l
+
-

ترکیه روی ریل آشوب

ماه‌گرفتگی یکشنبه شب که میلیون‌ها نفر را در غرب آسیا مجذوب خود کرد و به‌عنوان بزرگ‌ترین ماه‌گرفتگی کلی سال، به «ماه خونین» شهرت یافت، در ترکیه به خونریزی و هرج و مرج کشیده شد.
اعتراضات در استانبول: یکشنبه‌شب استانبول صحنه خشم خیابانی شد و پلیس با یورش به دفتر حزب جمهوری‌خواه خلق ترکیه به‌عنوان حزب مخالف اردوغان، جرقه درگیری‌های گسترده را زد.
قطع اینترنت در ترکیه: از شامگاه یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴ دسترسی به اینترنت محدود شد.
ادامه اعتراضات در روز دوشنبه: اعتراضات شامگاه یکشنبه تا روز دوشنبه نیز ادامه یافت و پلیس ترکیه روز دوشنبه ۸ سپتامبر برای متفرق کردن معترضان گاز اشک‌آور شلیک کرد.
علت اعتراضات: اعتراضات در استانبول ترکیه 6 روز پس از آن آغاز شد که دادگاه رأی به برکناری دبیرکل حزب جمهوری‌خواه خلق داد و برای این حزب دبیرکل جدید تعیین کرد. 
حمله داعش پس از اعتراضات: روز دوشنبه، همزمان با اعتراضات در استانبول، یک نوجوان ۱۶ ساله با یک سلاح شکاری به یک پاسگاه پلیس در شهر ازمیر در غرب ترکیه حمله کرد و 2 افسر پلیس را کشت. 

این خبر را به اشتراک بگذارید