• پنج شنبه 13 شهریور 1404
  • الْخَمِيس 11 ربیع الاول 1447
  • 2025 Sep 04
سه شنبه 11 شهریور 1404
کد مطلب : 262317
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/D99A5
+
-

تقدیر وزیر علوم از شهرداری تهران

در بازدید مسئولان از مجتمع اساتید سرو منطقه 2چه گذشت؟

گزارش خبری
تقدیر وزیر علوم از شهرداری تهران

‌ صبح دیروز حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، به همراه رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با حضور در مجتمع استادان سرو، از نزدیک در جریان مراحل بازسازی و پرداخت خسارت به شهروندان آسیب دیده در جنگ 12 روزه‌ قرار گرفتند. وزیر علوم و تحقیقات و فناوری در این بازدید از اقدامات شهرداری در کمک به آسیب‌دیدگان جنگ 12روزه تقدیر کرد.

مقاوم‌سازی‌ خانه‌های آسیب‌دیده
در این بازدید 2ساعته، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران ‌ گزارشی از اقدامات صورت گرفته در راستای مقاوم‌سازی‌ خانه‌های مورد اصابت در جنگ تحمیلی اخیر،ارائه داد و ‌ در ادامه  صحبت‌ها و نیازهای تعدادی از شهروندان ‌ نیز شنیده و به آنها  ‌پاسخ داده شد.

صدور دستور برای ارتقای کمک‌ها
در ادامه این بازدید، حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ‌ از شهرداری تهران و سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران ‌ ‌ ابراز رضایت کرد‌ و سازمان پیشگیری و مدیریت بحران‌ را  مرکزی موفق و مؤثر در ساماندهی و هماهنگی شهروندان برای افزایش رضایتمندی در جنگ دانست و دستورات‌ لازم را برای ارتقای کمک به خانواده‌های ساکن برج و محل اصابت صادر کرد.

مجتمع کوی اساتید سرو کجاست؟
مجتمع کوی اساتید سرو در منطقه2 تهران قرار دارد و محل شهادت شهید طهرانچی و ۱۵شهروند بی‌گناه دیگر است که در بامداد ۲۳خرداد ۱۴۰۴ مورد اصابت موشکی رژیم صهیونیستی قرار گرفت.



چه کسانی در این بازدید حضور داشتند؟
   حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری
   علی نصیری، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران
    مهدی صالحی، شهردار منطقه ۲ 
    جمعی از معاونان وزارت‌ علوم، تحقیقات و فناوری و کارشناسان شهری

محورهای اصلی بازدید چه بود؟
    تقدیر وزیر علوم از تلاش‌های شهرداری تهران در حمایت از آسیب‌دیدگان دفاع‌مقدس
    بازدید از مجتمع اساتید سرو
    ارائه گزارشی از اقدامات مقاوم‌سازی و بازسازی ساختمان‌ها، فضای سبز و امکانات رفاهی
   تأکید بر توجه به کیفیت ارائه خدمات به مردم آسیب‌دیده
   توجه به نیازهای حمایتی، اجتماعی و فرهنگی خانواده‌های آسیب‌دیده

قدردانی عارف از شهرداری‌که وظیفه بازسازی را به عهده گرفت
بازدید معاون اول رئیس‌جمهور از ساختمان‌های آسیب‌‌دیده مجتمع اساتید سرو و  نیروی انتظامی

معاون اول رئیس‌جمهور صبح ‌دوشنبه‌ از ساختمان‌های آسیب‌دیده نیروی انتظامی و اساتید سرو بر اثر حملات موشکی رژیم صهیونیستی بازدید کرد.
در این بازدید، ‌ محمدرضا عارف ضمن بررسی میزان خسارات، بر تسریع روند بازسازی و نوسازی منازل و ساختمان‌های آسیب‌دیده تأکید کرد تا ستاد بازسازی با جدیت و قوت پیگیر ترمیم و نوسازی واحدهای تخریب‌شده باشد. عارف با قدردانی از مردم به ویژه آسیب‌دیدگان حملات ددمنشانه رژیم صهیونسیتی برای تحمل سختی‌ها و همچنین دست‌اندرکاران امر بازسازی‌ها در تهران و استان‌ها تاکید کرد که طبق آخرین گزارش‌ها در شهر تهران،  شهرداری وظیفه بازسازی را به عهده گرفته که باید از این ظرفیت‌ها به خوبی استفاده شود.




 

این خبر را به اشتراک بگذارید