• چهار شنبه 22 مرداد 1404
  • الأرْبِعَاء 18 صفر 1447
  • 2025 Aug 13
چهار شنبه 22 مرداد 1404
کد مطلب : 261271
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/Q01VZ
+
-

علت کاهش کیفیت نان

در هفته‌های اخیر قیمت نان در استان‌های مختلف گران شده تا مشکل درآمدی نانوایان حل شود اما همچنان مشکل کیفیت  نان حل نشده است. رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران با بیان اینکه کیفیت آرد و نان در یکی دو‌ماه گذشته به‌دلیل کاهش گندم وارداتی و ورود گندم‌های تازه به چرخه مصرف مقداری افت کرده بود، گفت: با ورود گندم خارجی و اختلاط آن با گندم داخلی، کیفیت آرد و به تبع آن نان رو به بهبود است. محمدجواد کرمی، با بیان اینکه در استان‌هایی که گندم، آبی است کیفیت گندم خوب است، گفت: کیفیت گندم دیم در بقیه استان‌ها پایین‌تر است. بنابراین، گندم وارداتی برای اختلاط با گندم‌های داخلی وارد می‌شود.  کرمی در پاسخ به این سوال‌که آیا کیفیت گندم وارداتی بهتر از گندم داخلی است؟ گفت: نمی‌توانیم بگوییم گندم وارداتی برای پخت نان بهتر است ولی واردات گندم اتفاق می‌افتد تا اختلاط گندم داخلی و وارداتی انجام شود و کیفیت گندم برخی از استان‌هایی را که ضعیف است  اصلاح کند.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید