• سه شنبه 14 مرداد 1404
  • الثُّلاثَاء 10 صفر 1447
  • 2025 Aug 05
سه شنبه 14 مرداد 1404
کد مطلب : 260670
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/PZ1oW
+
-

نقل قول خبر/ایجاد کارگروه تخصصی‌ برای عبور از تنش آبی پایتخت


داوود گودرزی، معاون خدمات شهری شهردار تهران: شهرداری برای مدیریت منابع آبی در پایتخت، کارگروه فنی و تخصصی‌ راه‌اندازی کرده تا وضعیت منابع آبی موجود، میزان بهره‌برداری از آب های زیرزمینی و فاضلاب، میزان نیاز شهر به آب و نحوه استفاده از مخازن و تصفیه‌خانه‌ها در روزها و ماه‌های پیش رو را مورد بررسی قرار دهد.


ساخت 4مخزن امن برای نگهداری از آثار تاریخی 
سید احمد علوی، رئیس کمیته گردشگری شورای اسلامی شهر تهران: اعتبار بودجه سال ۱۴۰۵ برای ساخت 4مخزن امن نگهداری آثار موجود در موزه‌های تحت مدیریت شهرداری پیش‌بینی شده است. ایجاد مکانی امن برای نگهداری اشیای باستانی در شرایط جنگی و بحرانی تهران، نیازمند اتخاذ تمهیدات ویژه برای طراحی مخازن و اجرای آن است.

بهره‌برداری از فاز یک نیروگاه خورشیدی ایوان ری 
سیدمحمد ناظم رضوی، مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران: فاز نخست نیروگاه خورشیدی بام مجموعه فرهنگی و تجاری ایوان ری با ظرفیت ۲۵۰کیلووات به بهره‌برداری رسید. این مجموعه، نخستین فضای فرهنگی شهرداری تهران است که در این مقیاس بزرگ و مهم به سامانه انرژی تجدیدپذیر مجهز شده است.

بهره‌برداری از ۲ایستگاه جدید آتش‌نشانی در نیمه دوم سال
قدرت‌الله محمدی، مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تهران: احداث 2ایستگاه جدید آتش‌نشانی در شمال(خیابان نوبنیاد) و شرق تهران (خیابان هجرت) در دستور کار سازمان قرار دارد که تا پایان سال به بهره‌برداری خواهند رسید. با بهره‌برداری از این 2ایستگاه جدید، تعداد ایستگاه‌های فعال تهران از ۱۳۸ به ۱۴۰ مورد افزایش می‌یابد.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید