آرش نهاوندی؛ روزنامهنگار
افزایش دما در فصل تابستان اغلب به سلامت و تندرستی افرادی که قند خون بالا دارند آسیب میرساند و آنها برای مقاومت بهتر به انسولین به یک رژیم غذایی سالم و متعادل نیاز دارند. اینجا به برخی غذاهای تابستانی رایج که توسط متخصصان برای افراد دیابتی پیشنهاد شده و قند خون را متعادل میکند و گرما را شکست میدهد، اشاره شده است.
کدوتنبل: بهدلیل محتوای آب بالا و کالری کم، یک سبزی خنککننده است که به راحتی هضم میشود و برای معده ملایم است.
انواع توتها: مانند توتفرنگی و تمشک بهطور طبیعی سرشار از آنتیاکسیدانها، ویتامینها و فیبر هستند که آنها را به انتخابی قدرتمند برای کنترل قند خون تبدیل میکند.
خیار: حاوی بیش از 95درصد آب است و کربوهیدرات بسیار کمی دارد که برای آبرسانی و همچنین هضم غذا مفید است.
نعناع: این گیاه طراوتبخش، هم اثر خنککنندگی بر بدن دارد و هم برای کنترل قند خون مفید است.
هندوانه: افراد دیابتی میتوانند بهرغم عدم مصرف شیرینی، از هندوانه بهدلیل محتوای بالای آب و چگالی کم کالری، در حد اعتدال استفاده کنند.
اسفناج: سبزیهای سبز تیره مانند اسفناج، شنبلیله و کلم سرشار از منیزیم، فیبر و آنتیاکسیدان هستند که همگی برای مدیریت قند خون ضروری هستند.
یکشنبه 5 مرداد 1404
کد مطلب :
259931
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/Xo6kl
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved