
«دروغهایکوچک بزرگ» به فصل سوم میرسد

6سال پیش، دیوید ای. کلی گفته بود که فصل دوم سریال «دروغهای کوچک بزرگ» احتمالاً پایان کار خواهد بود، اما او در تاریخ ۲ ژوئن در گفتوگو با مجله «پیپل» اعلام کرد که «همه بسیار متعهد» به ساخت فصل سوم هستند؛ هرچند هنوز هیچکدام از عوامل، قرارداد رسمی برای فصل جدید ندارند.
خالق این سریال در مراسم جوایز تلویزیونی گاتهام گفت: «امیدواریم که این اتفاق بیفته. از ساخت 2فصل اول کلی لذت بردیم و همهمون دوست داریم دوباره این کار رو انجام بدیم.» کلی همچنین افزود که لیان موریارتی، نویسنده رمانی که الهامبخش این سریال موفق شبکه HBO بود، کتابی در دست دارد که میتواند پایه قسمتهای جدید باشد. فصل دوم این سریال در سال ۲۰۱۹ پخش شد؛ اگرچه موریارتی دنبالهای منتشر نکرد، اما در نگارش داستان فصل دوم نقش داشته است. با گروه بازیگران قدرتمندی که شامل نیکول کیدمن، ریس ویترسپون، لورا درن، زوئی کراویتز، شیلین وودلی و ــ در فصل دوم ــ مریل استریپ است، کلی توضیح داد که هماهنگی برای ساخت فصل سوم کار آسانی نیست: «باید کلی بازیگر سطح بالا و روابط عمومیشون رو هماهنگ کنیم، اما همه بهشدت متعهد هستن. هنوز همهمون با هم جلسهای برای ایدهپردازی نداشتیم، اما این تیم پر از استعدادهای درخشانه. وقتی جمع بشیم، فکر میکنم شانس خوبی برای پیش بردن کار داریم.»
سالهاست که شایعاتی درباره ساخت فصل سوم «دروغهای کوچک بزرگ» مطرح بوده. این سریال در ابتدا با تحسین گسترده منتقدان روبهرو شد و 8جایزه امی، ازجمله بهترین مینیسریال و جوایز بازیگری برای لورا درن و نیکول کیدمن را از آن خود کرد. خود کیدمن سال گذشته بازگشت قریبالوقوع سریال را تأیید کرده بود.
کیدمن در گفتوگویی با ریس ویترسپون برای مجله «ونیتی فر» گفت: «صبر کن و ببین! با سرعت و شدت داریم پیش میریم. لیان (موریارتی) کتاب رو داره تحویل میده و اوضاع خوب پیش میره. بقیهاش... باید ساکت باشیم؛ چون یه قانونی هست که میگه تا کاری رو انجام ندادی نباید راجع بهش حرف بزنی. چون اگه حرف بزنی، اون حس رضایت انجام کار بهت دست میده. انگار واقعاً انجامش دادی. این یه یافته علمیه.»