• دو شنبه 30 تیر 1404
  • الإثْنَيْن 25 محرم 1447
  • 2025 Jul 21
دو شنبه 19 خرداد 1404
کد مطلب : 256881
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/4RmZk
+
-

پخت‌وپز در ظروف نچسب؛ مفید یا مضر

حمید حقانی، کارشناس مسئول آزمایشگاه کنترل مواد غذایی درباره ظروف نچسب برای پخت‌وپز روزانه گفت: این ظروف تا دمای ۲۶۰درجه سانتی‌گراد، ایمن است اما در دمای بالاتر شروع به آزادسازی بخارات سمی می‌کند. استفاده از پخت‌وپز با دمای پایین‌تر کمک می‌کند در معرض این دود پلیمری قرار نگیریم.

این خبر را به اشتراک بگذارید