حمید حقانی، کارشناس مسئول آزمایشگاه کنترل مواد غذایی درباره ظروف نچسب برای پختوپز روزانه گفت: این ظروف تا دمای ۲۶۰درجه سانتیگراد، ایمن است اما در دمای بالاتر شروع به آزادسازی بخارات سمی میکند. استفاده از پختوپز با دمای پایینتر کمک میکند در معرض این دود پلیمری قرار نگیریم.
دو شنبه 19 خرداد 1404
کد مطلب :
256881
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/4RmZk
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved