• شنبه 10 خرداد 1404
  • السَّبْت 3 ذی الحجه 1446
  • 2025 May 31
پنج شنبه 8 خرداد 1404
کد مطلب : 256354
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/voq5m
+
-

210سال زندان برای آزارگر پسران

بسته خبری خارجی
210سال زندان برای آزارگر پسران

صاحب یک پرورشگاه در هائیتی، به جرم آزارواذیت و سوءاستفاده جنسی از 6پسر نوجوان به 210سال زندان محکوم شد.
به گزارش همشهری به نقل از ای‌بی‌سی، ژانویه 2024، پسر نوجوانی نزد مأموران پلیس در یکی از شهرهای هائیتی در آمریکای مرکزی رفت و اظهارات هولناکی مطرح کرد. او گفت: من و دوستانم در یک پروشگاه به نام «خانه پسران سنت جوزف» زندگی می‌کنیم اما مدت‌هاست که توسط صاحب آنجا به نام مایکل کارل گیلنفلد، ۷۳ ساله، مورد سوءاستفاده و آزار جنسی قرار گرفته‌ایم. ما در آنجا زندانی بودیم و من در یک فرصت مناسب از نبود مایکل در پرورشگاه استفاده و از آنجا فرار کردم و خودم را به پلیس رساندم.
با این اطلاعات، پلیس تحقیقات خود را آغاز کرد و طولی نکشید که 5پسر دیگر نیز که مورد تجاوزجنسی قرار گرفته بودند شناسایی شدند. آنها هم مدعی بودند توسط صاحب پرورشگاه مورد سوء استفاده و آزار جنسی قرار گرفته‌اند.
در این شرایط متهم دستگیر شد و اعتراف کرد که خانه پسران سنت‌جوزف را در سال ۱۹۸۵ تأسیس کرده و در این سال‌ها بارها کودکان و نوجوانانی را که در آنجا نگهداری می‌کرده، مورد آزار و اذیت قرار داده است.
براساس گفته پلیس، ده‌ها پسر دیگر نیز درباره اینکه مورد سوءاستفاده جنسی قرار گرفته بودند، شکایت کردند اما مایکل به‌خاطر شکایت این شش پسر محاکمه شد.
در طول محاکمه مایکل هر شش شاکی حضور داشتند و در نهایت او به‌خاطر سوءاستفاده از این قربانیان به 210سال زندان محکوم شد.

حبس ابد برای زن شوهرکش

زن آمریکایی که همسرش را با چاقو به قتل رسانده بود به حبس ابد محکوم شد.
به گزارش فاکس نیوز، سال گذشته میلادی، زنی با پلیس شهر بریستول در انگلیس تماس گرفت و از یک جنایت خبر داد. او گفت: دخترم به نام کریستین به من پیامک داده و مدعی شده که با چاقو به شوهرش حمله کرده است. مأموران پلیس بلافاصله به محل جنایت اعزام و با جسد مرد 41ساله به نام هنری روبه‌رو شدند. او بر اثر اصابت ضربه چاقو به گردنش کشته شده بود و کارآگاهان پلیس کریستین را دستگیر کردند. او در اعترافاتش گفت که هنری زورگو و کنترل‌گر بوده و دیگر ادامه زندگی برایش سخت شده بود. برای همین از مدتی قبل تصمیم گرفته که برای نجات از این زندگی او را به قتل برساند. او گفت: شب قبل از جنایت تمام شب را بیدار بودم اما نتوانستم نقشه‌ام را عملي کنم. صبح که شد از تصمیم منصرف شدم و چاقویی را که زیرتختم مخفی کرده بودم، برداشتم و در آشپزخانه قرار دادم اما وقتی شوهرم بیدار شد، همان رفتارهای همیشگی را دیدم و در یک لحظه چنان خشمگین شدم که با چاقو ضربه‌ای به گردنش زدم. با این حال همان لحظه پشیمان شدم و به مادرم پیامک زدم و برایش نوشتم که« مامان، من کار وحشتناکی انجام داده‌ام، پلیس را باخبر کن». بدین‌ترتیب کریستین در دادگاه سلطنتی بریستول به جرم قتل به حبس ابد محکوم شد.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید