• دو شنبه 1 اردیبهشت 1404
  • الإثْنَيْن 22 شوال 1446
  • 2025 Apr 21
دو شنبه 25 فروردین 1404
کد مطلب : 252705
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/nZMk7
+
-

نكته بازی

سزاوارترین آدم برای تعلیق!
نساجی با قبول شکست از پرسپولیس، در آستانه سقوط به دسته اول قرار گرفته و به همین دلیل مدیران باشگاه هر چه در چنته دارند رو می‌کنند تا تیم‌شان در لیگ برتر بماند. آخرین تیر ترکش آنها هم این بوده که ساکت الهامی را جانشین ساوو میلوشویچ کنند تا بلکه او با همان شیوه‌های خاص خودش نساجی را نگه دارد. این وسط یک ابهام ریز ذهن هواداران را درگیر کرده؛ اینکه هنوز نیمی از محرومیت 5‌ماهه الهامی باقی مانده و طبیعتا او نباید اجازه کار می‌داشت، اما فدراسیون معجزه‌گر فوتبال، بار دیگر به درستی روشنگری و اعلام کرد بقیه محرومیت الهامی «تعلیق» شده است. حقیقتا هم هیچ‌کس در فوتبال ایران به اندازه ساکت شایسته استفاده از مزیت تعلیق محرومیت نیست؛ مردی که همیشه آرام و متین و مودب بوده. اصلا شما تا حالا کار نامتعارفی از او دیدید؟ حالا یک‌بار از دستش در رفته...!

تنبیه تراکتور یا تشویق تراکتور؟
با وجود سپری شدن چند روز از مسابقه چادرملو و تراکتور، داستان‌های این دیدار همچنان ادامه دارد و در تازه‌ترین مورد، قطعه فیلم کوتاهی از رفتار زننده خلیل‌زاده رو به سکوی تماشاگران منتشر شده. شجاع که گویا از شعارهای تماشاگران شاکی است، کار زشتی انجام می‌دهد که جایی برای لاپوشانی و نادیده گرفتن ندارد. گفته شده فدراسیون وارد ماجرا شده، هرچند امسال تقریبا تمامی احکام و جرایم تراکتور به شکل «تعلیقی» صادر شده و شاید در این مورد هم اتفاق خاصی برای خلیل‌زاده رخ ندهد. برخلاف باور خیلی‌ها اما، محروم کردن احتمالی شجاع نه‌تنها تنبیه تراکتور نیست بلکه شاید به سود این تیم هم تمام شود. فوقش این است که چند بازی کسی گل به‌خودی نمی‌زند یا به مهاجمان حریف پاس گل نمی‌دهد. بد است؟!

در حد پرواز کردن فیل‌ها!
در فوتبال ایران حرف‌های عجیب و غریب زیاد می‌شنویم، اما مصاحبه اخیر پیام نیازمند از جهات دیگری شوکه‌کننده بود. فکر هر چیزی را می‌کردیم غیراز اینکه یک روز یکی از بازیکنان سپاهان جلوی خبرنگاران را بگیرد و به آنها بگوید باشگاه از ما «حمایت لازم» را نمی‌کند! کمتر کسی تردید دارد که باشگاه صنعتی سپاهان بسیار ثروتمند است و ازجمله مهم‌ترین مزایای حضور بازیکنان در آن، عقد قراردادهای چشمگیر و دریافت به موقع دستمزد است. حالا اما نیازمند که آخرین هفته‌های قراردادش با طلایی‌پوشان را پشت سر می‌گذارد، حرف‌های متفاوتی زده که البته فورا هم با واکنش منفی و بیانیه نسبتا تند باشگاه همراه شده. کاش می‌دانستیم این «حمایت لازم» که از پیام و رفقا دریغ شده چیست؟ آن هم در لیگی که بعضی تیم‌هایش پول سفر هوایی هم ندارند و با اتوبوس این طرف و آن طرف می‌روند!

 

این خبر را به اشتراک بگذارید