از سر همان سفارشهای قرص و محکم اصغر شاطر است که حالا صنم (یکی از فروشندگان نانوایی) ششدانگ حواسش را داده به جاگذاری درست انواع نان روی توری سردکن؛ بربریهای داغ و خشخاشی سمت راست و بستههای کوچک و بزرگ نان جو، نان قندی، شیرمال و فطیر هم سمت چپ. سمت راست را با بربریها انباشته میکند چون سمت صف بستن پرسنل بیمارستان است و معمولا اغلب شان، نان سنتی را برای وعده صبحانه و ناهار انتخاب میکنند. مانند رامین که از نیروهای خدماتی درمانگاه فوق تخصصی ارتوپدی است و معمولا یک روز در میان میآید سراغ خشخاشی داغ برای پزشکان متخصصی که لابهلای دررفتگی مفاصل، شکستگی استخوان، کشیدگی تاندون، امراض ستون فقرات و درد عضلات بیماران، هوس بربری و پنیر تبریزی و گوجه و خیار میکنند. یا حتی کسی مانند دکتر نصرت که متخصص مغز و اعصاب است و گاهی درفراغت درمان پارکینسون، صرع، تومور و میگرن از درصف نان ایستادن لذت میبرد.
پنج شنبه 21 فروردین 1404
کد مطلب :
252393
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/nZMmY
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved