• شنبه 30 فروردین 1404
  • السَّبْت 20 شوال 1446
  • 2025 Apr 19
چهار شنبه 20 فروردین 1404
کد مطلب : 252298
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/vgXLg
+
-

درج درصد گوشت در سوسیس و کالباس‌ها الزامی است

حشمت‌الله رضوی موسوی، سرپرست اداره امور فرآورده‌های غذایی سازمان غذا‌و‌دارو با بیان اینکه میزان گوشت به‌کاررفته در فرآورده‌های گوشتی، یکی از مهم‌ترین شاخص‌های سنجش کیفیت است، گفته که درج درصد گوشت در فرآورده‌هایی مانند سوسیس و کالباس الزام قانونی است و باید خوانا و شفاف روی بسته‌بندی درج شود.

این خبر را به اشتراک بگذارید