• دو شنبه 20 اسفند 1403
  • الإثْنَيْن 10 رمضان 1446
  • 2025 Mar 10
شنبه 18 اسفند 1403
کد مطلب : 250795
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/pgGmN
+
-

از برقی‌سازی‌ تا ورود مترو به تکه هجدهم پایتخت

پریسا نوری؛ روزنامه‌نگار

جمعیت تکه هجدهم پایتخت با توجه به افزایش ساخت و سازها در سال‌های اخیر رو به افزایش است و در نتیجه نیازهای مردم این محدوده از پایتخت هم در زمینه حمل‌ونقل عمومی، خدمات عمومی و زیرساختی بیشتر می‌شود. رضا محمدی، شهردار منطقه 18درباره پروژه‌های مهم و فعالیت‌های اجرایی در این منطقه اطلاعات بیشتری می‌دهد.

فعالیت 50اتوبوس جدید
 در3‌ماه گذشته ۴۰‌دستگاه اتوبوس در منطقه18  اضافه شده  و با ورود 10دستگاه جدید برقی ، تعداد اتوبوس‌های تازه به ۵۰  می رسد. اکنون ناوگان حمل‌ونقل عمومی منطقه
 ۱۱۷ اتوبوس دارد. در نتیجه 40درصد ناوگان نوسازی شده است. امیدواریم سایر ناوگان هم در 6ماهه اول ۱۴۰۴ نوسازی شود.

ساخت ایستگاه مترو در محدوده بیمارستان حکیم
خط11 به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین خطوط مترو، منطقه را پوشش می‌دهد و 9ایستگاه در منطقه خواهد داشت. البته این مسئله در حال مطالعه است. در خط3 نیز 2ایستگاه پایانی در جنوبی‌ترین  محل منطقه وجود دارد. برای گسترش پوشش مترو در منطقه، موضوع مطرح شده این است که در محدوده بیمارستان حکیم، یک ایستگاه به خط3 مترو اضافه شود که بحث‌های فنی آن در حال انجام است.

کمبود سرانه آموزشی
در این منطقه 840هکتار اراضی ناکارآمد وجود دارد که از نظر مالکیتی مشکل دارند؛ از طرف دیگر توسعه منطقه به‌صورت نامتوازن شکل گرفته است. به جز فضای سبز در سایر سرانه‌های خدماتی در سطح پایینی قرار داریم. منطقه 18حدود 17.5مترمربع سرانه فضای سبز دارد که این عدد بالاتر از میانگین شهر تهران است اما از لحاظ سرانه آموزشی، پایین‌ترین میانگین را در سطح شهر تهران دارد. بر همین اساس، اراضی ناکارآمد را به کمیسیون ماده5 بردیم تا
تعیین تکلیف شوند و بتوانیم برای جبران سرانه‌ها از آنها استفاده کنیم.

افتتاح باغ‌راه حضرت فاطمه(س) تا پایان سال
پروژه بزرگراه شهید  بروجردی و باغ‌راه حضرت زهرا(س) 2ابر پروژه هستند که منطقه را از بن‌بست خارج می‌کنند. باغ‌راه حضرت زهرا(س) تا پایان سال افتتاح می‌شود و بزرگراه شهید بروجردی نیز در فاز دوم تا 3ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.




 

 

این خبر را به اشتراک بگذارید