• شنبه 23 فروردین 1404
  • السَّبْت 13 شوال 1446
  • 2025 Apr 12
پنج شنبه 16 اسفند 1403
کد مطلب : 250691
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/lOAPg
+
-

آسان با آسنسیو

اونای امری بخت خود را برای لیگ قهرمانان می‌آزماید

آسان با آسنسیو

در عجیب‌ترین قرعه مرحله یک‌هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا و درحالی‌که دیگر بزرگان در این مرحله یا حتی پلی‌آف به جان هم افتاده‌اند، استون‌ویلا و کلوب بروخه به مصاف هم رفتند که نماینده انگلستان این بازی را 3بر یک از حریف بلژیکی برد. اونای امری که متخصص لیگ اروپا و قهرمانی در آن رقابت‌هاست، حالا می‌خواهد بخت خود را برای لیگ قهرمانان هم بیازماید. تیم او در بریدل اشتادیون تقریبا مسیر صعود را طی کرد و حالا یک بازی برگشت در ویلا پارک مانده که چهارشنبه آینده برگزار می‌شود.

در این بازی باز هم آسنسیو گل زد. ستاره اسبق رئال‌مادرید که نتوانست در پاریس بدرخشد، در 4مسابقه‌ای که در ترکیب ویلا به میدان رفته، توانسته است 5گل برای این تیم بزند؛ آن هم فقط و فقط در 220دقیقه.

از بین تمام تیم‌هایی که حداقل ۳۵بازی خانگی در لیگ قهرمانان اروپا انجام داده‌اند، فقط اندرلخت (۵۴درصد) و زسکا مسکو (51درصد) میانگین شکست بیشتری نسبت به کلوب بروخه (۴۶درصد – ۱۷باخت از ۳۷بازی) دارند.

گل به‌خودی براندون مک‌کل، نخستین گل به‌خودی‌ای بود که استون ویلا پس از 35سال در رقابت‌های بزرگ اروپایی(از اکتبر۱۹۹۰ و در برابر بانیک استراوا در جام یوفا) از آن بهره ‌برد.

مارکو آسنسیو ۱۰گل از ۱۳گل خود در لیگ قهرمانان اروپا را به‌عنوان بازیکن تعویضی زده و نخستین بازیکنی است که تعداد گل‌هایش به‌عنوان بازیکن تعویضی در این رقابت‌ها دورقمی می‌شود.

2تیم در مرحله گروهی با هم بازی کرده بودند که بروخه آن مسابقه را برده بود و حالا استون‌ویلا در کمتر از ۶ماه انتقام آن شکست را گرفته است.

در این مسابقه، ویلا بیشتر از مجموع 5دیدار قبلی خود با تیم‌های بلژیکی در تمامی رقابت‌ها (۲گل)، گل زد (۳ گل).

 

این خبر را به اشتراک بگذارید
در همینه زمینه :