
راستههای خرید خوراکیهای ماهرمضان

شیرینیهای افطار
مواد تشکیلدهنده رشته خشکار، این شیرینی ساده و خوشمزه، ترکیب آب و آرد برنج (رشته) و مواد میانی شامل گردو، شکر، هل و دارچین خشکار است. استقبال از این شیرینی در شبهای رمضان بیشتر از مواقع دیگر سال است بهگونهای که در میدانهای بهارستان و انقلاب درماه رمضان برای خرید این شیرینی شمالی صف تشکیل میشود. به جز رشته خشکار، محبوبترین شیرینیماه رمضان زولبیا و بامیه است که البته راسته مشخصی برای خرید این شیرینی وجود ندارد و اغلب شیرینیفروشیهای محلی،ماه رمضان زولبیا و بامیه هم میفروشند.
افطار به صرفآش و حلیم
آش و حلیم از اجزای جداییناپذیر سفرههای افطار هستند و درماه رمضان تعداد مغازههایی که این دو قلم جنس را میفروشند چندبرابر میشود. اگرچه در اکثر معابر تهران درماه رمضان بنرهایی مبنی بر فروشآش و حلیم با گوشت گوسفندی یا بوقلمون دیده میشود اما بعضی از مغازهها از قدیم به پخت این دو غذا معروف بودهاند.معروفترین مغازههای فروشآش در خیابان انقلاب، محدوده خیابان جمالزاده قرار دارند.برای خرید از این مغازهها حتما چند ساعت زودتر از افطار راهی شوید و حواستان باشد که جای پارک در این محدوده به سختی پیدا میشود.راسته خیابان پیروزی هم جزو پاتوقهای محبوب شکمگردی است که مغازههای قدیمی فروشآش و حلیم در آن پرتعدادند.