• پنج شنبه 16 اسفند 1403
  • الْخَمِيس 6 رمضان 1446
  • 2025 Mar 06
سه شنبه 7 اسفند 1403
کد مطلب : 249780
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/3l7RM
+
-

اکسیر جوانی

لوکیتا کارلتو را آرام کرد

اکسیر جوانی

2 فصلی هست که کارلو آنچلوتی زیاد به مودریچ بازی نمی‌دهد، مگر با رودربایستی یا در شرایط اجباری. حتی سوپرگلی که لوکیتا در پیروزی 2بر صفر رئال‌مادرید مقابل خیرونا زد، کارلتو را خیلی خوشحال نکرد. واکنش آنچلوتی به گل وینیسیوس را مقایسه کنید با واکنش او به گل لوکیتا. کارلتو سر گل دقیقه83وینیسیوس که گل دوم بازی بود، در حد فینال اروپا شادی کرد اما سر گل زیبای مودریچ از روی نیمکت هم بلند نشد. البته سرمربی ایتالیایی بعد از بازی گفت که کلمه جدیدی برای وصف مودریچ ندارد و او را با مالدینی مقایسه کرد، اما این کافی نبود؛ نابغه کروات به‌اندازه کافی از سوی نابغه ایتالیایی مورد حمایت قرار نمی‌گیرد. آنچلوتی وقتی خیالش از گل دوم راحت شد، مودریچ را بیرون کشید. او عاشق بازی ندادن یا تعویض هافبک کروات محبوب تیمش است. مودریچ در فاصله 7ماه مانده تا 40سالگی، گلی زد که امکان به ثمر رسیدنش 0.01درصد بود.
وینی هم بعد از ۶بازی سرانجام گل زد؛ روی پاس امباپه. وینیسیوس که از نبردن توپ طلا که حقش بود ناراضی است، برای گلزنی به امباپه کمکی نمی‌کند اما مهاجم فرانسوی درهرحالتی برای وینی موقعیت می‌سازد که البته بیشتر آنها را وینگر برزیلی از دست می‌دهد. البته قبلا وینی به کیلیان خیلی کمک می‌کرد و 5بار به او پاس گل داده بود.
این پیروزی باعث شد رقابت شدید بین بارسا، رئال و اتلتیکو با اختلاف تفاضل گل یا یک امتیاز کمتر ادامه یابد. درحالی‌که در لیگ برتر فاصله لیورپول صدرنشین با آرسنال و منچسترسیتی 2رقمی است (11امتیاز با آرسنال و 20امتیاز با منچسترسیتی) مدعیان لالیگا نفس به نفس هم حرکت می‌کنند. فصل جاری لالیگا یکی از نزدیک‌ترین رقابت‌های تاریخ را تجربه می‌کند (بارسا با۵۴امتیاز و 12گل بیشتر از رئال صدرنشین است، رئال‌مادرید ۵۴امتیاز دارد و اتلتیکو ۵۳). در تاریخ لالیگا فقط در 5فصل فاصله بین تیم‌های اول و سوم پس از ۲۵هفته یک امتیاز بوده است: فصل 1946-47، 1970-71، 1982-83، 1992-93 و فصل 2024-25.
    این سی‌امین گل لالیگایی مودریچ بود؛ 14تا از این گل‌ها از راه دور به ثمر رسیده است. رکورد این فصل او؛ ۴۰بازی، ۴گل و۶پاس گل.
    گل لوکا مودریچ از فاصله ۲۶.۹متری بود، این دورترین گلی است که او در دوران حضورش در لالیگا زده.
    گل دوم رئال هم عجیب بود؛ انتقال 90متری توپ در 11ثانیه.
    وینی بعد از 109روز موفق شد در لیگ گل بزند.
    تیم‌هایی که بیشترین گل خارج از محوطه را در این فصل از لالیگا داشته‌اند: رئال ‌مادرید ۱۱گل، بارسلونا ۱۰و سلتاویگو ۸گل. از این نظر رئال با بایرن‌مونیخ برابر است.
    بازیکنان ۳۹سال به بالایی که در یک فصل از لالیگا 2گل یا بیشتر به ثمر رسانده‌اند: گل بن بارک برای اتلتیکو‌مادرید، سزار برای بارسلونا، دی استفانو برای اسپانیول، دوناتو دپورتیوو برای لاکرونیا، خواکین برای رئال‌بتیس، خورخه مولینا برای گرانادا و لوکا مودریچ برای رئال‌مادرید.
    از زمانی که کریستیانو رونالدو رئال‌مادرید را ترک کرد، این تیم فقط 2بار توانست بیش از ۱۰گل از بیرون محوطه جریمه در یک فصل از لالیگا به ثمر برساند: ۱۸گل فصل 2022-23و ۱۱گل (تا این لحظه) در فصل 2024-25.
    فدریکو والورده، هافبک اروگوئه‌ای رئال‌مادرید، برای نخستین بار از روز 11مه 2024یک بازی کامل را از روی نیمکت تماشا کرد؛ پس از 56مسابقه پیاپی برای باشگاه و تیم ملی اروگوئه.
    آلابا بعد از 434روز در ترکیب اصلی بازی کرد.
    امباپه پاس‌گل داد. از آغاز سال۲۰۲۵، هیچ بازیکنی در 5لیگ بزرگ اروپا بیش از او روی گل‌ها تأثیرگذار نبوده؛ تأثیرگذاری روی ۱۵گل، با ۱۴گل زده و یک‌پاس گل؛ برابر با آمار عثمان دمبله.
    امباپه در 8بازی اخیر خانگی خود در تمام رقابت‌ها، حداقل روی یک گل تأثیر داشته (۱۰گل و ۲پاس گل)، این بهترین رکورد شخصی او محسوب می‌شود.
    کیلیان سومین بازیکنی است که فصل 2024-25لالیگا در به ثمر رسیدن۲۰گل یا بیشتر نقش داشته است (۱۷گل و ۳پاس‌گل)، بعد از روبرت لواندوفسکی (22تأثیرگذاری با ۲۰گل و ۲پاس‌گل) و رافینیا (۲۰تأثیرگذاری با ۱۳گل و ۷‌پاس‌گل).
    بازی رئال و خیرونا یک بازی پاک بود و رئال در ۹۶دقیقه مسابقه تنها یک خطا انجام داد؛ خطای لوکاس در دقیقه ۳۶. تیم حریف هم فقط 7خطا داشت. البته رکورد در دست رئال‌سوسیداد است که فصل 2017-18مقابل مالاگا هیچ خطایی انجام نداد اما سرانجام با یک گل به تیمی که 14خطا کرده بود باخت!

 

این خبر را به اشتراک بگذارید