
هتتریک آبیها
عليرضا کوشکي بازهم به داد آبيها رسيد و تک گل تيمش را وارد دروازه نساجي مازندران کرد تا استقلال با 3 برد روحيهبخش در 3 جام به دربي برسد

اميرمحمد يعقوبپور- روزنامهنگار
پرونده هفته بیستم لیگ برتر، عصر دیروز با برگزاری 3بازی بسته شد. در نخستین بازی شنبه، تراکتوریها که از حضور تماشاگرانشان محروم بودند، در ورزشگاه خانگی به مصاف خیبر رفتند و موفق شدند این تیم را با نتیجه یک بر صفر شکست دهند. با این نتیجه تراکتوریها 44امتیازی شدند و صدر جدول را از سپاهان پس گرفتند تا هفته آینده با دست بالا در تبریز از این تیم اصفهانی پذیرایی کنند. سپاهان در حالحاضر با 43امتیاز روی پله دوم جدول ایستاده و همین مسئله اهمیت تقابل هفته آینده تیمهای بالانشین جدول را نشان میدهد. سپاهان پنجشنبه همین هفته باید در خانه تراکتور به میدان برود.
کرنر؛ کابوس پرسپولیس
یکی دیگر از بازیهای مهم دیروز در اراک برگزار شد. پرسپولیس برای اینکه در کورس بماند و فاصلهاش با تراکتور و سپاهان بیشتر نشود، چارهای جز پیروزی مقابل آلومینیوم نداشت اما در زمین ناهموار اراک خوششانس بود که امتیاز گرفت و با تساوی به تهران برگشت. دروازه پرسپولیس در این بازی بار دیگر روی ارسال از کرنر باز شد تا مشخص شود کارتال هم نتوانسته بزرگترین نقطهضعف قرمزها را برطرف کند. البته فراموش نکنیم که پرسپولیس در سالهای اخیر نتایج خوبی در اراک نگرفته و تنها یکبرد در 6سفرش به این شهر داشته است. عارف حاجیعیدی، بازیکنی بود که با یک ضربه سر روی ارسال امین جهانکهن دروازه پرسپولیس را دقیقه67 باز کرد و تیم کارتال را تا آستانه شکست پیش برد اما این علیپور بود که ناجی سرخها شد و دقیقه88 و روی پاس در عمق فرشاد احمدزاده، توانست دروازه آلومینیوم را باز کند و کار را به تساوی بکشد. علیپور که در دور رفت هم دروازه آلومینیوم را باز کرده بود، حالا با 8گل زده، پشت سر لیموچی، عنوان دومین گلزن برتر لیگ را در اختیار دارد. پرسپولیس هم با امتیازی که در اراک گرفت، 38امتیازی شد و به استقبال دربی رفت. فرشاد احمدزاده هم با اخطاری که در مصاف با آلومینیوم بهدلیل تمارض گرفت، برای هفته بیستویکم محروم شد و خیلی مفت دربی پیشرو را از دست داد. پرسپولیس حالا با صدر 6امتیاز و با سپاهان 5امتیاز فاصله دارد و فولاد 38امتیازی را هم پشت سر خودش میبیند.
برد موقت
آخرین بازی هفته هم در تهران و به میزبانی استقلال برگزار شد. آبیها که با جدایی سهراب بختیاریزاده با دومین مربی موقت آماده بازی هفته بیستم شده بودند، موفق شدند با سرمربیگری نوازی و با یک گل نساجی را شکست دهند. تکگل آبیها را علیرضا کوشکی به ثمر رساند؛ بازیکنی که این روزها به ستاره استقلال تبدیل شده است. کوشکی پس از یک گل و یک پاس گل مقابل الریان، مقابل نساجی هم بهعنوان بازیکن ذخیره وارد زمین شد و دقیقه56 روی ارسال رامین رضاییان تکگل این بازی را به ثمر رساند. کوشکی در آغاز نیمه مربیان جای محمدرضا آزادی را در زمین گرفته بود. البته مهمترین لحظه این بازی دقیقه پنجاهویکم رخ داد؛ لحظهای که صالح حردانی به شکلی بچگانه در محوطه جریمه توپ را با دست لمس کرد و داور مسابقه بدون اینکه به کمکداور ویدئویی مراجعه کند، اعلام ضربه پنالتی کرد. جالب اینکه در لحظه اعلام پنالتی، یامگا از روی نیمکت کار را دنبال میکرد و همین مسئله باعث شد محمد عیسی پشت این ضربه قرار بگیرد. بازیکن نساجی در این صحنه پنالتی خوبی نزد و حسینی موفق شد با پا جلوی گلشدن توپ را بگیرد. همین درخشش حسینی روی پنالتی باعث شد که استقلال در بازی بماند و درنهایت با یک گل برنده بازی لقب بگیرد. در دقایق پایانی این بازی یامگا هم به زمین آمد و مقابل تیم سابقش بازی کرد اما نتوانست مانع شکست نساجی شود. حسینی در دقایق پایانی این بازی هم یک سیو خیلی خوب داشت تا بیشترین نقش را در پیروزی آبیها ایفا کند. حردانی هم بدونشک یکی از ضعیفهای استقلال در مصاف با نساجی بود که برای گلخوردن استقلال همهکار کرد؛ از پاس رو به عقب اشتباه گرفته تا پنالتیدادن، اما نتوانست جلوی موفقیت تیمش را بگیرد. استقلال با 3امتیازی که از نساجی گرفت، 26امتیازی شد و خودش را به رده هفتم جدول رساند تا با روحیهای خوب آماده تقابل با پرسپولیس در هفته پیشرو شود. استقلال در حالحاضر با رده پنجم 3امتیاز اختلاف دارد اما اختلافش با فولاد رده چهارمی به 12امتیاز رسیده است. با توجه به این اختلاف بهنظر میرسد استقلال از حالا باید برای رسیدن به رده پنجم تلاش کند.