• شنبه 4 اسفند 1403
  • السَّبْت 23 شعبان 1446
  • 2025 Feb 22
پنج شنبه 2 اسفند 1403
کد مطلب : 249357
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/y80L6
+
-

نسخه تخم‌مرغی

محققان می‌گویند، قرار دادن مرتب تخم‌مرغ‌ها در رژیم غذایی می‌تواند شانس پیشگیری از سکته قلبی به‌دلیل بیماری‌های قلبی و عروقی را افزایش دهد. این در حالی است که براساس اعلام وزارت بهداشت حدود 40درصد موارد مرگ در ایران به‌علت بیماری‌های قلبی و عروقی است. محققان دانشگاه موناش در ملبورن می‌گویند که خوردن تخم‌مرغ به‌طور منظم ممکن است شانس شما را برای مقابله با بیماری‌های قلبی و عروقی افزایش دهد. در این مطالعه تأکید شده که افراد مسن اگر یک تا 6بار در هفته برای وعده صبحانه تخم‌مرغ می‌خورند، در مقایسه با افرادی که هرگز تخم‌مرغ مصرف نمی‌کنند یا فقط یک یا 2بار در ‌ماه می‌خورند، 29درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از عوارض قلبی هستند. تخم‌مرغ منبع خوبی از مواد مغذی ضروری مانند ویتامین‌هایB، فولات، اسیدهای چرب غیراشباع، ویتامین‌های محلول در چربی (A، E، D و K)، کولین و عناصر معدنی و کمیاب است.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید