پودینگ برنج
روش تهیه
1. برنج را همراه آب و نمک داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید تا پخته و نرم شود.
2. شیر و شکر را به برنج بیفزایید و اجازه دهید تا به غلظت لازم برسد.
3. برای تهیه کرم دسر نیز ژلاتین و آب را روی بخار آب قرار دهید. در این حین شیر را نیز روی حرارت گاز بگذارید تا به دمای جوش برسد.
4. شکر، وانیل و زرده را به کمک همزن هم بزنید تا رنگ آنها روشن شود. سپس شیر جوشیده را به مخلوط مواد کرم بیفزایید و مرتب هم بزنید تا سبک شوند.
5. بعد از اینکه ژلاتین خنک شد، مخلوط برنج و خلال بادام و خامه و آبلیمو را به آن بیفزایید و آنها را هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند.
نکـته
1 . این دسر باید بهمدت 8ساعت در یخچال قرار بگیرد تا بهاصطلاح جا بیفتد و قابل استفاده شود.
2. اگر دوست دارید پودینگ برنج را کمکالریتر تهیه کنید خامه را حذف کنید و از شیر کمچرب استفاده کنید.
3. میتوانید از برنج نیمدانه معطر ایرانی برای تهیه این پودینگ برنج استفاده کنید.
4. هنگام سرو پودینگ برنج، میتوانید آن را با شیره خرما نوشجان کنید که بر خاصیت آن بیفزاید.
5.برای طعم بهتر خلال بادام میتوانید آن را از شب قبل در گلاب خیس کنید.