قرارداد دنی اولمو با بارسلونا به مشکل خورده. نام او در واقع با یک تبصره و بهدلیل مصدومیت طولانی کریستنسن دانمارکی وارد فهرست بارسا شده بود اما این ارفاق تا آخر دسامبر معتبر بود. باشگاه اگر در این دوروز باقیمانده تا پایان سال 2024کاری نکند، اولمو بازیکن آزاد خواهد شد و میتواند به هر تیمی که خواست برود. لالیگا بهدلیل فیرپلی مالی و اوضاع اقتصادی بارسا این سختگیری را انجام داده است. باشگاه کاتالونی از لالیگا به دادگاه شکایت کرد اما این شکایت رد شد. حالا 2راه پیش روی مدیران است؛ فروش صندلیهای VIP نوکمپ به یک شرکت قطری و به روایتی، اماراتی که توافق اولیه صورت گرفته و مدارک این قرارداد برای لالیگا ارسال شده، هر چند که لالیگا آن را ناکافی دانسته. دوم؛ فروش بازیکن که این یکی با توجه به زمان بسیار اندک پیشرو امکانپذیر نیست. بارسا امیدوار است این مدارک به تأیید لالیگا برسد تا مشکلی برای ثبت قرارداد دنی اولمو و همینطور پائو ویکتور وجود نداشته باشد. ارزش این قرارداد 100میلیون یورو اعلام شده تا باشگاه بتواند به قانون 1/1بازگردد. البته راه سومی هم وجود دارد. درصورت عدمتوافق کامل درخصوص فروش صندلیها یا کافی نبودن مبلغ قرارداد، باشگاه میتواند از ضمانت مالی هیأتمدیره برای پوشش باقیمانده مبلغ استفاده کند.
تصمیم لالیگا براساس انطباق کامل با قانون و اجرای ماده77از قواعد تهیه بودجه لالیگا (NEP) است. این ماده بیان میکند که امکان جایگزینی بازیکن مصدوم برای مدت طولانی وجود دارد، اما به شرطی که این جایگزینی منجر به تجاوز از حد مجاز حقوقها نشود. حتی برای ثبت قرارداد جدید آرائوخو، بارسا مجبور است بازیکن بفروشد. شاید خود آرائوخو گزینه فروش باشد تا در بودجه تعادل برقرار شود.
باشگاه بارباسترو، حریف دسته چهارمی بارسلونا در جام حذفی، با انتشار عکسی از اولمو در اینستاگرام با شوخی با این موضوع نوشت: «باید به اطلاع برسانیم که دنی اولمو با بارباسترو قرارداد بسته است.» در قرارداد اولمو بندی وجود دارد که اگر تا 31دسامبر ثبت نشود، بازیکن میتواند قرارداد را فسخ کند. باشگاههای دیگری منتظر این اتفاق هستند. مارکا که روزنامه معتدل نزدیک به رئالمادرید است، اولمو را یک خرید عالی برای این باشگاه دانسته. خبرنگار نزدیک به پاریسنژرمن نیز او را مناسب تاکتیکهای لوییس انریکه میداند.
اولمو را به رئال بیاورید
فشار قانونی و رسانهای روی بارسلونا ادامه دارد
در همینه زمینه :