• یکشنبه 25 آذر 1403
  • الأحَد 13 جمادی الثانی 1446
  • 2024 Dec 15
یکشنبه 25 آذر 1403
کد مطلب : 243330
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/WnYJW
+
-

علت گران شدن گوشت تنظیم بازاری

درحالی‌که قیمت گوشت قرمز افزایش پیدا نکرده اما هزینه بسته‌بندی‌ اجباری، گوشت تنظیم بازاری را گران کرده است.
به گزارش فارس، یک بسته گوشت 3کیلویی که تا هفته گذشته 810هزار تومان بود از این هفته با قیمت بیش از یک میلیون تومان به‌دست مصرف‌کننده رسید.  یکی از کارشناسان پروتئینی با اشاره به واگذاری گوشت وارداتی توسط دولت به چند شرکت خصوصی بسته‌بندی می‌گوید که گوشت گران نشده اما به‌دلیل بسته‌‎بندی «قیمت گوشت در هر کیلو بین 50تا 80هزار تومان گران‌ شده است». حدود 1/5 سال است که دولت گوشت قرمز را با ارز 28500تومان وارد کشور می‌کند. این گوشت در بخش قصابی تمامی فروشگاه‌های زنجیره‌ای به‌صورت فله‌ای توزیع و همان جا خرد، تمیز و بسته‌بندی می‌شد. گوشت‌های وارداتی بین 400تا 500هزار تومان از گوشت گرم داخلی ارزان‌تر است. پیش از این مردم می‌توانستند هر یک بسته گوشت مخلوط (شامل گردن، ران، سردست و..) را خریداری کنند اما حالا با بسته‌بندی جدید دیگر خبری از انتخاب مردم نیست و فقط هر قطعه گوشت در یک بسته مجزا قرار دارد.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید