کیفیت برخی نانها آنقدر خوب نیست که نهتنها مردم، بلکه مسئولان هم هرازگاهی نسبت به آن انتقاد میکنند. طی روزهای اخیر هم اخبار متعددی از شهرهای مختلف درباره کیفیت پایین نان گزارش شده است. البته بهگفته جعفر جندقی، رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، نانواییها با آیتمهای ۴گانه مورد ارزیابی قرار میگیرند و با متخلفان با شیوههای مختلف برخورد هم میشود. بهگفته این مسئول نانواییها از منظر «به کارگیری مصالح ساختمانی در بنا»، «تجهیزات و ابزار پخت نان»، «بهداشت افراد شاغل در نانوایی» و «مواد پخت نان» در کنترلهای وزارت بهداشت ارزیابی و این آیتمها به دو روش مشاهده میدانی و انجام آزمایش اجرا میشوند.
او در توضیح بیشتر بیان میکند: « اگر نانواییها تخلف کنند، اخطار برای متخلفان صادر و فرصت رفع موارد متذکر شده به آنها داده میشود. برخورد با متخلفان هم شیوههای مختلف دارد ؛ معرفی به مراجع قضایی گرفته تا پلمب نانوایی و دیگر شیوههای برخورد.»
کیفیت نان زیر ذرهبین
در همینه زمینه :