• چهار شنبه 26 دی 1403
  • الأرْبِعَاء 15 رجب 1446
  • 2025 Jan 15
یکشنبه 18 آذر 1403
کد مطلب : 242502
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/k5AOK
+
-

۶خوراکی مفید

فشار خون بالا می‌تواند به سیستم عروقی آسیب برساند و به‌طور کلی یک ریسک برای اغلب بیماری‌ها ازجمله بیماری‌های قلبی، کلیوی، سکته مغزی و مشکلات شناختی است. راه‌هایی برای کاهش فشار خون وجود دارد که ساده‌ترین آنها مصرف برخی غذاها با خاصیت کاهش فشار خون، انجام ورزش یا فعالیت فیزیکی و ترک برخی عادات ناسالم است. در ادامه توضیحات مربوط به این 5ماده غذایی‌ را که به کاهش و کنترل فشار خون کمک می‌کنند، بخوانید.

کیوی
پتاسیم بالای کیوی از طریق مهار آثار سدیم در بدن به تعادل الکترولیت‌ها کمک می‌کند و برای افراد مبتلا به فشار خون بالا مفید است.

سفیده تخم‌مرغ
طبق تحقیقات انجام‌شده، ترکیبات موجود در سفیده تخم‌مرغ با قابلیت کاهش فشار خون تأثیری مشابه مصرف دوز پایین نوعی داروی فشار خون(به نام کاپتوپریل)  را دارد.

سیب‌زمینی
مصرف سیب‌زمینی پخته برای فشار خون مفید است، چراکه یک عدد سیب‌زمینی ۱۳درصد از نیاز روزانه بدن به پتاسیم را تأمین می‌کند. مصرف منظم پتاسیم می‌تواند فشار خون بالا را کاهش دهد.

عدس
عدس حاوی فیبر و پروتئین است و خوردن آن ۱۶درصد از پتاسیم مورد نیاز بدن را تأمین می‌کند. مصرف عدس برای کسانی که فشار خون بالا دارند مفید است، چون پتاسیم بالای عدس با فشار خون مبارزه می‌کند و باعث پایین آمدن آن می‌شود.

پرتقال
مرکبات مملو از ویتامین و مواد معدنی هستند و می‌توانند به سلامت قلب و کاهش خطرات مرتبط مانند فشار خون بالا کمک کنند. پرتقال نیز به‌عنوان منبعی از پتاسیم و ویتامین سی فشار خون را کاهش می‌دهد.

بادام
تحقیقات نشان می‌دهد که بادام می‌تواند اثر مطلوبی بر فشار خون داشته باشد، زیرا حاوی درصد بالایی از مواد مغذی مثل منیزیم، ریبوفلاوین و فیبر است که برای تنظیم فشار خون مفیدند.



 

این خبر را به اشتراک بگذارید