• چهار شنبه 26 دی 1403
  • الأرْبِعَاء 15 رجب 1446
  • 2025 Jan 15
شنبه 3 آذر 1403
کد مطلب : 241200
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/g5lWl
+
-

پاناکوتا انار

پاناکوتا انار


مواد لازم
  دانه انار: یک لیوان   شیر: 2لیوان   خامه صبحانه: 100گرم   شکر: 6قاشق غذاخوری   پودر ژله انار: 2بسته   گلاب: یک قاشق غذاخوری   پودر ژلاتین: 2قاشق غذاخوری   وانیل: نوک قاشق چای‌خوری   آب سرد: یک‌چهارم لیوان   آب جوش: 2لیوان

روش تهیه
1. پودر ژله را با 2لیوان آب جوش مخلوط کنید. در ظرف‌های دسر مورد نظرتان ابتدا یک لایه دانه انار و روی آن به اندازه‌ای که دانه‌های انار ثابت بمانند و شناور نشوند، ژله بریزید. ظرف‌ها را در یخچال بگذارید تا ژله ببندد.
2. پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کنید و روی بخار کتری بگذارید تا حل و شفاف شود. در این فاصله شیر را داخل یک قابلمه بریزید و شکر را به آن اضافه کنید.  خامه را با کمی شیر ترکیب کنید تا هم‌دما شوند، سپس همه خامه را به ظرف شیر اضافه کنید و هم بزنید.
3. پودر ژلاتین آب‌شده را همراه با وانیل و گلاب به قابلمه شیر اضافه و حرارت را خاموش کنید. اجازه بدهید پاناکوتا از حرارت بیفتد و کمی خنک شود.
4. لیوان‌های دسر را از یخچال خارج کنید و قسمت دوم لیوان‌ها را با مایه پاناکوتا پر کنید؛ سپس دوباره لیوان‌ها را داخل یخچال بگذارید تا پاناکوتا ببندد و سفت شود.  لیوان‌های دسر را از یخچال خارج کنید و لایه سوم را پر کنید؛ به این صورت که دوباره دانه‌های انار را داخل لیوان بریزید؛ سپس  ژله را تا جایی که لیوان پر شود، به آن اضافه کنید. لیوان‌های دسر را دوباره به یخچال برگردانید و حدود 2ساعت زمان بدهید تا کاملا ببندد و سفت شود.

نکـته‌
زمانی که ژله را روی لایه پاناکوتا می‌ریزید، باید حتما ژله خنک شده باشد.

ترفند
  برای حل‌کردن پودر ژلاتین قبل از اضافه‌کردن آن به دسر، همیشه از روش بن‌ماری استفاده کنید؛ به این صورت که ظرف حاوی پودر ژلاتین و آب را روی بخار آب جوش بگذارید.
  موقع دانه‌کردن انارها برای استفاده از آن در دسر، مراقب باشید که پوست سفیدرنگ انار کاملا جدا شود؛ در غیر این صورت ممکن است دسر شما طعم گس یا تلخ پیدا کند.
  اگر در دستور تهیه یک دسر اناری، از
آب انار استفاده می‌کنید، حتما بعد از گرفتن آب انار آن را از صافی عبور دهید تا هسته‌های آن گرفته شود.
  بهتر است برای تهیه دسر، از انارهای شیرین و سرخ استفاده کنید تا در نهایت طعم و رنگ دسر شما بهتر شود.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید