دمای بدنتان را با دسری خاص پایین بیاورید!
بفرمایید فالوده خنک
پروانه بهرامنژاد
یکی از دسرهای یخی و خوشمزه این سرزمین، فالوده یا به عبارت دیگر پالوده است که خاستگاه اولیه آن را شیراز میدانند؛ دسری سنتی که حالا نه تنها در دل همه مردم جا باز کرده، حتی دل خارجیها را نیز برده و خیلی از آنها هنگام سفر به ایران، چشیدن طعم فالوده شیرازی را از دست نمیدهند. اگرچه تهیه رشتههای فالوده نیازمند مهارت و تمرین و کسب تجربه است اما دراینجا به شما کمک میکنیم به راحتی چند نوع فالوده را در آشپزخانهتان آماده کنید.
در همینه زمینه :