کاپکیک
روش تهیه
1. کره نرمشده را با شکر و نمک آنقدر هم بزنید تا کرمی شود. روغن مایع، زرده تخممرغ و رنگ قرمز خوراکی را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
2. مواد خشک را روی مخلوط قبلی الک کنید و هم بزنید. مایع کیک را با قاشق در قالبهای کاپکیک چرب شده بریزید و آنها را 20دقیقه در فر بپزید.
3. وقتی کاپکیکها خنک شدند آنها را داخل یک سینی بچینید. از وسط هر کیک با چاقو یا قاشق یک مخروط کوچک خارج کنید و کیکهای مخروطی را کنار بگذارید.
4. داخل هر سوراخ کمی بستنی نرمشده بریزید و سپس کیکهای مخروطی را روی بستنی بگذارید. کاپکیکها را 30دقیقه در فریزر قرار دهید تا بستنی سفت شود.
5. برای تهیه روکش، پنیرخامهای و کره را داخل کاسه بریزید و خوب با همزن برقی بزنید تا مخلوط کرممانند شود.
6. سپس شکر را اضافه کنید و 4دقیقه دیگر بزنید تا سبک و توخالی شود. نصف کرم تهیهشده را در ظرف دیگری بریزید. چند قطره رنگ خوراکی آبی به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به رنگ دلخواه برسد.
7. کرم سفید و آبی را داخل 2قیف با ماسوره ستارهای بریزید. کیکها را از فریزر خارج کنید.
8. دور مخروط موجود روی کیک، یکی در میان کرم سفید و آبی بریزید تا کاملا روی کیک پوشانده شود. سپس کیک را برای 2ساعت داخل فریزر بگذارید.
نکته
در صورتی که قصد دارید کیک را روز بعد سرو کنید، حتما آن را در ظرف در بسته داخل فریزر بگذارید.