بستنی پستهای
روش تهیه
1. ابتدا پستهها را داخل مخلوطکن بریزید. نصف شکر را به آنها اضافه و مواد را آسیاب کنید.
2. سپس شیر را گرم کنید و مواد آسیاب شده را به آن بیفزایید. ظرف را از روی شعله بردارید تا مایه خنک شود.
3. در ادامه زرده تخممرغ را از سفیده جدا کنید.
4. زردهها را همراه شکر داخل کاسه بریزید و با همزن بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
5. ترکیب بهدست آمده را همراه وانیل به آرامی به شیر بیفزایید. سپس مواد داخل کاسه را روی حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید که مایه بستنی غلیظ شود و به اندازه کافی بجوشد.
6. بستنی را داخل ظرفی مناسب بریزید. در ادامه پستههای پودرشده را به آن اضافه کنید.
7. ماده آماده شده را در فریزر بگذارید.۳۰ دقیقه بعد، مایه بستنی را با قاشق هم بزنید. ۳ تا ۴مرتبه این کار را تکرار کنید.
نکته
در تهیه بستنی پستهای میتوان طعمدهندههای مختلف به آن افزود. همچنین میتوان آن را بهصورت قیفی یا اسکوپی درست کرد.