• شنبه 27 مرداد 1403
  • السَّبْت 11 صفر 1446
  • 2024 Aug 17
یکشنبه 21 مرداد 1403
کد مطلب : 232431
+
-

خوشمزه بومی

مردم در برخی مناطق ایران ، میوه هایی می‌خورند که مختص همان منطقه است و کمتر در مناطق دیگر کشور شناخته شده است

خوشمزه بومی

فاطمه عباسی

ژان شاردن، جهانگرد فرانسوی که زمانی به ایران سفر کرده و سفرنامه‌ای هم در این‌باره نوشته بود، توصیفات جالبی درباره میوه های ایران دارد. او در سفرنامه‌اش  در مورد ایران گفته: «در ایران همان انواع میوه موجود در اروپا وجود داشت و بسی بیشتر، همگی لذیذ.» او به گوناگونی زیاد خربزه‌ها، خیارها، انگورها، زردآلوها، انارها، سیب‌ها، پرتقال‌ها، انجیرها، پسته‌ها، بادام‌ها، گردوها، فندق‌ها و زیتون‌ها اشاره کرده و حسابی از وفور میوه در کشور ذوق‌زده شده بود. واقعیت هم این است که کشور ما از نظر تولید میوه در خاورمیانه حرف اول را می‌زند و در جهان هم جزو 10کشور اول است و رتبه هشتم را دارد. حتی میوه‌هایی در مناطق مختلف ایران کشت می‌شود که کاملا بومی و محلی است و نظیرش را در جای دیگری نمی‌توان پیدا کرد. اگر می‌خواهید با برخی از این میوه‌های بومی آشنا شوید، این مطلب را تا انتها بخوانید.



 

این خبر را به اشتراک بگذارید