پذیرایی از عزاداران با قهوه
قهوه یزدی که در شهر یزد به قهوه روضهای یا قهوه عزاداری نیز مشهور است، از زمان قاجار در ماه محرم در شهر یزد تهیه میشد و این رسم همچنان ادامه دارد. راه و رسم تهیه این قهوه بسیار شبیه به تهیه قهوه ترک است، با این تفاوت که به آن اندکی گلاب و نبات نیز اضافه میشود. نه فقط یزدیها بلکه سوگوارانی که برای مراسم محرم و صفر به یزد میروند و از این قهوه مینوشند به شفادهنده بودن آن باور دارند. رسم قهوه یزدی 5 روز آخر دهه اول محرم رونق بیشتری دارد. در این مدت هر روز 50کیلوگرم قهوه برای درست شدن تهیه میشود.
در همینه زمینه :