• شنبه 6 مرداد 1403
  • السَّبْت 20 محرم 1446
  • 2024 Jul 27
سه شنبه 2 مرداد 1403
کد مطلب : 230686
+
-

ترسیم نقشه تولید خاویار

براساس آمارهای رسمی، در سال گذشته 21تن خاویار و 11هزار تن گوشت ماهیان خاویاری در کشور تولید شده و بنا به هدف‌گذاری‌های برنامه هفتم توسعه، قرار است در سال پایانی این برنامه تولید خاویار کشور به 140تن و تولید گوشت ماهیان خاویاری به 20هزار تن برسد.
به گزارش همشهری، 38کشور مشتری خاویار ایرانی هستند؛ اما از سال 2010به‌دلیل خطر انقراض ماهیان خاویاری، صید آنها در حاشیه دریای خزر ممنوع شده و همین مسئله پرورش ماهی خاویاری را بیش‌ازپیش توسعه داده است. خاستگاه تولید خاویار در ایران، آن استان‌های مازندران و گیلان است و با تولید 50درصد این محصول، رتبه‌های اول و دوم کشور در تولید خاویار و گوشت ماهیان خاویاری را به‌خود اختصاص داده‌اند؛ اما درمجموع ۲۰ استان در حوزه استحصال گوشت ماهیان خاویاری و ۱۲ استان در بخش استحصال خاویار فعالیت جدی دارند و همین نکته به مزیت جدی برای ترسیم نقشه تولید خاویار تبدیل شده است.



 

این خبر را به اشتراک بگذارید