• چهار شنبه 27 تیر 1403
  • الأرْبِعَاء 10 محرم 1446
  • 2024 Jul 17
چهار شنبه 27 تیر 1403
کد مطلب : 230102
+
-

تصور اشتباه درباره تخم‌مرغ‌های رسمی

برخلاف تصور رایج، رنگ‌پوست تخم مرغ به هیچ عنوان نشانه‌ای از ارزش غذایی بالاتر یا به‌اصطلاح قوی و با خاصیت بودن آن نیست. این در حالی است که برخی تصور می‌کنند تخم‌مرغ‌های با رنگ پوست قهوه‌ای یا به‌اصطلاح رسمی مزیت غذایی بیشتری دارند و آن را به تخم‌مرغ‌های با پوست سفید ترجیح می‌دهند. اما براساس تأکید دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، رنگ پوست تخم‌مرغ به‌علت وجود رنگدانه‌های اوئورهودئین و اوئورگزانتین است و با توجه به نژاد مرغ تعیین و ارزش غذایی تخم‌مرغ هم با توجه به محتوای رژیم غذایی و تنوع و کفایت دریافت مواد مغذی توسط مرغ تعیین می‌شود. اما در برخی از خطوط تولید، از نژادهای دارای تخم قهوه‌ای استفاده می‌شود که به‌خودی خود دارای مشکل نیست اما مردم باید آگاه باشند که صرفا رنگ پوست قهوه‌ای به‌معنای برتری و رجحان محصول نسبت به تخم‌مرغ‌های روز و سفید نیست.

این خبر را به اشتراک بگذارید