فسنجان
روش تهیه:
1. پیازها را خرد یا رنده کنید. سپس با کمی روغن در یک ظرف سرخ کنید.
2. گردوی آسیابشده را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدهید.
3. مقداری نمک، فلفل و زردچوبه به مواد اضافه کنید و برای چند دقیقه خوب تفت بدهید تا رنگ گردو کمی تیره شود.
4. بعد از اینکه مواد به خوبی تفت داده شد مقداری آب به آن اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا آب جوش بیاید. سپس زیر شعله را در حالت ملایم قرار دهید تا خورشت فسنجان به آرامی بجوشد و جا بیفتد. پس از 4ساعت، رب آلو و رب انار را اضافه کنید.
5. گوشت چرخکرده را همراه با 3قاشق غذاخوری آرد نخودچی همراه با نمک، فلفل و زردچوبه و 2کیلو پیاز مخلوط کنید. سپس گوشت را به خوبی ورز دهید تا چسبنده شود. گوشتها را به شکل دایرهای کوچک (قلقلی) در بیاورید.
6. در ماهیتابه مقداری روغن بریزید و گوشتها را سرخ کنید. سپس به قابلمه خورشت اضافه کنید تا طعم و مزه آنها با مواد دیگر ترکیب شود.
7. اجازه دهید خورش فسنجان برای چند ساعت بجوشد تا جا بیفتد.