پریسا نوری
این روزها و شبها در کنار عزاداریها و عرضارادتها، نشستن پای سفره احسان سیدالشهدا(ع) و خوردن نذریهایی که عطر و طعمشان به یاد ماندنی است، لطف ویژهای دارد. علاوه بر انواع خورشتها و آشها برخی غذاهایی که این روزها در هیئتهای عزاداری طبخ میشود، در دسته غذاهای ثبت ملی شده و غذاهای تهران قدیم است. اگر دوست دارید سهمی در پخت این غذاها داشته باشید این صفحه را از دست ندهید.
یکشنبه 17 تیر 1403
کد مطلب :
229273
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/VmGrB
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved