• پنج شنبه 11 بهمن 1403
  • الْخَمِيس 30 رجب 1446
  • 2025 Jan 30
یکشنبه 17 تیر 1403
کد مطلب : 229272
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/RgAnz
+
-

سمبوسه

سمبوسه


روش تهیه:
1. سیب‌زمینی‌ها را به همراه آب و نمک داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید.
2.یکی از سیب‌زمینی‌ها را نگینی خرد و در روغن سرخ کنید.
3. پیازها را نيز نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا سبک شود.
4.زردچوبه و مقداری از ادویه‌ها را به آن اضافه کنید.
5. سیب‌زمینی‌های پخته را پوره و پیاز، جعفری و سیب‌زمینی سرخ‌شده را به این ترکیب اضافه کنید.
6. این ترکیب را به آرامی به‌هم بزنید تا سیب‌زمینی‌های نگینی شکل خود را حفظ کنند.
7. نان‌های لواش را به‌صورت طولی در اندازه 10در 30سانتی‌متر برش بزنید.
8. سپس یک قاشق سر پر از مواد سیب‌زمینی را در ابتدای هر نان قرار داده و آن را به‌صورت مثلثی بپیچید. سمبوسه‌ها را در روغن داغ سرخ کنید.

نکـته‌ها
بعد از سرخ کردن سمبوسه‌ها آنها را روی دستمال تمیز بچینید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. کنار سمبوسه می‌توانید از سس تند استفاده کنید.


 

این خبر را به اشتراک بگذارید
در همینه زمینه :