• یکشنبه 4 آذر 1403
  • الأحَد 22 جمادی الاول 1446
  • 2024 Nov 24
یکشنبه 17 تیر 1403
کد مطلب : 229266
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/LgrDp
+
-

ته‌چین گرمسار

ته‌چین گرمسار


روش تهیه:
1. گوشت را به‌عنوان لایه میانی ته‌چین به‌صورت ورقه‌های نازک برش‌ بزنید و در ادویه پلویی مخصوص ته‌چین همراه مقداری فلفل سیاه و قرمز، پودر پیاز، پودر پاپریکا و 2عدد پیاز نگینی خردشده بزرگ بخوابانید.  2. کمی گوشت را با دست در این مواد بچرخانید تا تمام قسمت‌هاي آن آغشته شود. زمان لازم برای مزه‌دار کردن گوشت ته‌چین بهتر است شب تا صبح باشد.  3. برنج و کشمش را به‌صورت جداگانه خیس کنید. زمان خیس خوردن برنج بستگی دارد به نوع برنج شما و تجربه قبلی‌اي که از پختن برنج مورد نظرتان دارید.  4. در یک قابلمه مناسب آب را جوش بیاورید و برنج را در آن بپزید. برنج را نیم‌پز بردارید یعنی همین که دانه برنج 2ترک برداشت کافی است. برنج را آبکش کنید و کف قابلمه مقداری روغن بریزید.  5. وقتی روغن کمی داغ شد کف قابلمه مقداری نان لواش بچینید و نیمی از برنج آبکش‌شده را روی نان‌ها بریزید. سپس گوشت مزه‌دار‌شده را به‌صورت خام و همراه با سایر موادی که گوشت در آنها مزه‌دارشده یعنی پیاز خردشده و ادویه‌ها را روی برنج بریزید. 6. روی گوشت، زعفران ساییده‌شده و ادویه‌پلویی بریزید و به اندازه دلخواه نمک بپاشید. سپس روی مواد را با یک لایه دیگر برنج پر کنید. 7. ته‌چین گوشت را روی شعله ملایم دم کنید تا حسابی بخار کند و گوشت حسابی مغزپخت و نرم شود. حدود ۳ تا ۴ساعت زمان برای دم‌کشیدن ته‌چین لازم است. 8. در این فاصله کشمش‌ها را با کمی روغن محلی یا کره تفت دهید و به آنها زردچوبه و كمي دارچین اضافه کنید. 9. در یک ساعت پایانی پخت، کشمش‌های سرخ‌شده را روی برنج بریزید.

نکته:    ته‌چین جزو نذری‌های شناخته‌‌شده ماه محرم گرمسار است.
   اگر دوست داشتید یک عدد پیاز متوسط را هم ابتدا سرخ و کاراملی کنید و سپس کشمش‌ها را به آن اضافه و آن را سرخ کنید و در یک ساعت پایانی پخت روی برنج بریزید.
 

این خبر را به اشتراک بگذارید