• شنبه 1 دی 1403
  • السَّبْت 19 جمادی الثانی 1446
  • 2024 Dec 21
شنبه 2 تیر 1403
کد مطلب : 228003
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/lO4nJ
+
-

برای چه غذایی چه گوشتی بخریم؟

راهنمای خرید
برای چه غذایی چه گوشتی بخریم؟

   نیم‌شقه
 نصف یک شقه که شامل سردست یا ران است.

  ران و مغز ران
 همان پای حیوان ذبح‌ شده است و به‌دلیل داشتن چربی کم، مناسب برای تهیه انواع خورش، چلوگوشت و کباب.

  راسته
گوشت دوطرف ستون فقرات که با استخوان و بدون استخوان عرضه می‌شود؛ مناسب برای تهیه کباب برگ، شیشلیک و انواع
خورش.

  سردست
بالای دست و سرسینه قرار دارد. چربی آن کم و ارزان‌قیمت‌تر از ران است و استخوان بیشتری دارد؛ مناسب برای تهیه خورش و کباب و باقالی‌پلو.

  سرسینه
جلوی قفسه سینه که از قسمت زیر شکم بریده می‌شود و ممکن است دنده و استخوان هم به آن وصل باشد؛ مناسب برای گوشت چرخ‌کرده و آبگوشتی.

   ماهیچه
گوشت لخم که بخش بالای ران یا سردست است و در 2 نوع بدون استخوان و با استخوان عرضه می‌شود؛ مناسب برای تهیه باقالی‌پلو و چلوماهیچه.

  فیله
‌ گوشت پشت کمر؛ مناسب برای تهیه استیک، انواع کباب مثل چنجه و کباب برگ.

  گردن
 استخوان آن نسبت به بقیه بخش‌ها بیشتر است؛ مناسب برای تهیه چلوگردن، آبگوشت، باقالی‌پلو و انواع خورش.

  دنده
دنده دارای بیشترین استخوان است و ارزان‌تر از سایر قسمت‌هاست. گوشت آن نازک و لطیف است؛ مناسب برای تهیه آبگوشت، شیشلیک، دنده کباب و پلوهای مخلوط.

  قلوه‌‌گاه
 زیر شکم قرار دارد و بافت پرچربی دارد؛ مناسب برای تهیه گوشت چرخ‌کرده به همراه گوشت گوساله، پخت حلیم و تهیه کوبیده.

  دنبالچه
 قسمت چرب دام که با مقداری گوشت برای آبگوشت مناسب است.

  گوشت شتر
 برای انواع خورش، کباب و گوشت چرخ‌کرده مناسب است.

    شقه گوسفندی
 نصف لاشه که از درازا به 2 نیم تقسیم شده باشد؛ مناسب برای پخت انواع خورش، گوشت چرخ‌کرده و آبگوشت.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید